Tandläkarbesök

Idag har jag minsann besökt den turkiska tandläkaren, några av mina kollegor har pratat bra om honom, så jag behövde inte vara så orolig, men ändå, tandläkaren är ju ingen höjdare. Har ju iallafall problem med en visdomstand för tillfället, som växer helt åt skogen och tandläkaren hemma har sagt att jag måste operera bort den när jag kommer hem "på riktigt". Men iaf, igår hade jag jätteont och problem att svälja ordentligt, så begav mig till tandläkaren idag eftersom det inte blivit bättre. Han kikar lite i munnen och säger "Do you want me to take it away now?", "No no no, take it eeeaasy". Det var jag inte riktigt beredd på, så jag fick smärtstillande och inflammationshämmande istället. Puh! Vi får la se vad nästa steg blir, ta bort den här eller inte . .

Veckan som gått . .

Hitills har den här veckan varit riktigt bra, det har varit intensivt men saker och ting har ändå gått väldigt smidigt och jag har trivts. En av höjdpunkterna den här veckan var tisdag, då jag åkte till Belek för att leva lite all inclusive liv tillsammans med delar av släkten, faster + man & kusin hade pallrat sig dit minsann! Hade en riktigt trevlig och härlig dag tillsammans med lite för mycket mat och godsaker, men det var  nog ändå något jag behövde för att återfå lite energi, tack för i tisdags familjen W! Igårkväll var vi ut på havet med båt, hela kontoret var inbjuda till party så det var blandad kompott av människor, skandinavier, tyskar, turkar . . Trevlig båttur med trevligt sällskap, som sedan avslutades på ett uteställe. Och mamma, ja, jag lever fortfarande :) Var dock riktigt trött imorse då det var dags att kliva upp, men dagen har runnit iväg och jag har även hunnit med en välbehövd massage, jiiiisses alltså . . Jag och Daphne turades om att grimarsera för att vi hade så ont i bland annat rygg. Men det gjorde gott, så ska nog försöka komma iväg på lite massage med jämna mellanrum. Sedan har vi haft tacokväll hemma hos Emelie, gó som hon är så hade hon gjort Tacos till hela 12 personer, så vi har haft en riktig myskväll där hemma ikväll!

Som ni kan höra så har jag det bra nuförtiden, visst, det är mycket arbete, men teamet är guld värt och super!
(Men jag kan faktiskt erkänna att jag saknar er där hemma, och svensk sommar . .)

Reseledare . . hm . .

Ibland börjar jag undra varför jag gav mig in på det här med reseledare, utsätta sig för att ta en massa skit från griniga gäster som inte kan vara nöjda, och inte förstår att faktiskt jag också kan göra misstag (ja, jag är mänsklig jag också .. unbelivable!) . Vi reseledare ska klara allt, fixa allt och veta allt, och det är ju faktiskt rätt omöjligt. Idag har jag haft en skitdag, som har gått fel sen jag vaknade imorse, och när jag väl kommer från kontoret så ringer en gäst och är jättesur, just great. Nu sitter jag här hemma och är bitter, med servicetelefonen. Jag ska fortsätta vara det, och hoppas på att imorgon är en bättre dag! Godnatt.


Midsommar var i allafall trevligt, i goda vänners lag på Crazy Horse!

Today is the day . .

. . då det är dags att åka "hem". Det är med blandade känslor jag åker tillbaka till Turkiet, har haft en toppenvecka här hemma med blandat innehåll tillsammans med nära och kära. Och ni ska veta att ni betyder, jag uppskattar er alla så otroligt mycket mer nu när jag har varit i från er ett tag. Men vi ses snart igen, som det ser ut nu så kommer jag hem till svensk mark igen i oktober. Men man vet aldrig vad som händer, och ni är varmt välkomna och hälsa på mig! Nu ska jag njuta av 13 grader och regn innan jag kliver på flygplanet . . för imorgon är det nog jag som gnäller över att 30 grader och sol är alldeles för varmt!

2009-06-11



Grattis till studenten fina lillasyster, jag är SÅ stolt över dig!

Home sweet home

Skattepengarna kunde ju inte tajma bättre! Sådär lagomt då jag har semester, och shoppar som mest här hemma. Nu kan jag ju verkligen fortsätta shoppa med gott samvete. Största problemet är väll att få tillbaka allt till Turkiet, men men .  . hade bara 9,5kg incheckat bagage på hemresan, till och med mamma blev förvånad! Man kanske börjar bli van resenär till slut . .

Åh, det är så himla roligt att träffa alla här hemma igen! Det är rätt tajt schema ändå, men jag har lyckats träffa dom flesta nu. Några kvar, men förhoppningsvis så följer en del med och äter middag imorgonkväll på Church Street. Mums! Och delar av släkten på Hannas student som närmar sig med stormsteg också, blir nog en toppendag, jag hoppas bara att solskenet håller i sig! För solen skiner faktiskt för fullt här i Gävle, nog för att det inte är lika varmt som i Turkiet, men jag njuter . .

Happy day!

Idag är en bra dag, för idag ska jag minsann flyga hem til Sverige på semester! Weho. Men innan dess, så tänkte jag jobba lite mer på solbrännan, viiiktigt. Så jag ska knalla bort till papsens hotell om en liten stund och lägga mig och glassa i solen. Det ser ut att vara tokigt varmt ute, men jag ska väll inte klaga, för hemma var det väll 9 grader och regn?! Jaja, blir skönt med lite miljöombyte, ska njuta av kylan! För den lär man väll inte få så mycket av i sommar . .

Igår var vi ute, och det är jättebra att äta kebab på vägen hem, då mår man toppen dagen efter! Visst, jag är trött och så, men that's it. Jag måste bättra mig när det gäller fotografering också, har inte tagit bilder på jättelänge. Jag ska skärpa mig!


Ses snart då Sverige!

Another day at the airport . .

. . och det har varit en tokigt lång dag, känns det som. Åkte till flygplatsen kl. 8.30 och kom till kontoret kl. 19.30. Och pricken över i på denna dag är att jag fick skittelefonen inatt, & börjar kl. 7.45 två dagar i rad nu. Men det är lugnt, för sen åker jag minsann hem på semeeeester! Lovely. Tror jag går på lite lågvarv just nu för att jag vet att jag ska hem, orkar inte riktigt engagera mig till 100%. Det som är trevligt den här veckan är att pappsen är här iaf, dessvärre hinner jag ju inte träffa honom alltför mycket, men han reder sig själv. Spenderade min lediga dag på hans hotell igår, huur gött som helst att flyta omkring på en luftmadrass. På lördag ska jag fixa det sista på solbrännan, så se upp där hemma;) Nejdå, så farligt brun är jag inte (än). Nu väntar jag iaf på att min tvätt ska bli färdig så jag kan hoppa i säng. Förhoppningsvis får jag sova som en prinsessa inatt . .