Oh happy day.

Nu har jag ont lite här och var efter tvådagarsskidåkning. Träningsvärk samt lite onda kroppsdelar pga. några vurpor i backen. Men det är det värt, för jag är så glad! Jag är glad att det har kommit snö, jag är glad att snön ligger kvar, jag är glad att det var strålande sol imorse, jag är glad för att jag har ett jobb som är roligt och som jag trivs med, jag är glad för att livet knallar på otroligt bra just nu!

image63

SNÖ!

Jag måste ha tagit med mig snön ifrån Åre. Jag blev så glad när jag tittade ut genom fönstret imorse och såg massa snö. Det var vitt överallt och det snöar fortfarande! Att få en riktig vinter är inte omöjligt alltså . . Har precis haft en lektion, gick hur bra som helst. Och nästa lektion är kl. 18 . . så, någon som är sugen på att komma hit och glida lite i backarna? ;)

Från snö - till grönt.

Borta bra men hemma bäst, right? Var väldigt skönt att komma iväg ett tag och bara vara för sig själv. Hann tänka mycket på mina tågtimmar .. nästan 11 timmar blev det nog. Sen om jag kommit fram till något vettigt är ju en annan sak, men en dag i taget så löser sig allt!
Möttes av att mitt rum såg ut som skit rent utsagt när jag kom hem, jag förstår verkligen inte hur min syster lyckas stöka ner något så otroligt på så kort tid. Men pedant som man är så är det städat nu . .

Kändes lite lagomt surt att åka från all snö . . det är ju grönt ute här!

image187

Åre.

Nu har jag lunchat med Fredrik, väldigt trevligt då vi inte har träffat varandra på jag vet inte hur länge. Sen har jag knallat runt lite i Åre by och kollat läget, tagit lite kort, men inte shoppat någonting .. otroligt! Mycket har förändrats här på två år, ombyggen i massor. Om sisådär drygt en timme går tåget mot Gävle, får se om jag kan fördriva tiden på tåget lika bra som jag gjorde på vägen hit.

Jag har hört rykten om att det är 9 grader i Gävle . . Det känns ju inte alltför lockande.

Hotell.

Nu har jag precis avnjutit en väldigt god hotellfrukost, efter att ha sovit väldigt gott i en väldigt skön hotellsäng. Det är något speciellt med frukosten och lakanen på hotell. Me like. Tänkte hoppa in i duschen snart, för kl. 11.00 måste jag checka ut. Vädret är inget vidare idag tyvärr, tur att jag inte hade planerat att åka skidor, då hade jag blivit besviken . .

Grejt day.

Har haft en riktig toppendag i Kungsberget. Två riktigt lyckade lektioner med stockholmare och irländare. Och sen trollade jag som vanligt! Trivs verkligen jättebra tillsammans med dom jag jobbar med och i Kungsberget. Vi får väll se om jag blir kvar hela vintern . .

Hej vinter!

Den här morgonen kunde inte ha börjat bättre. Fick ett väldigt trevligt telefonsamtal där jag är lite splittad, men vi får väll se vad som händer och sker. (bilden är en ledtråd . . .) Och nu när jag sitter och äter frukost så snöar det! Och inte nog med det så ska jag iväg till Kungsberget snart för att jobba lite och glida runt i backarna. Hej vinter!

image186

Hej bokmal.

En riktig bokmal är vad jag har gått och blivit. Okej att jag alltid har tyckt om att läsa, men det har gått i perioder. Men när jag väl sätter mig ner med en bok så fastnar jag snabbt och kan sitta i flera timmar att läsa utan problem. Det enda som är viktigt när jag läser en bok är att den är lättsam, annars har jag svårt att fastna och blir lätt okoncentrerad. Om ni vet några böcker som man bara måste läsa, så dela gärna med er!

Absolute schlager.

Lisa kom med den bra idén att jag skulle lägga in schlagerlåtar på skivan jag ska bränna eftersom dom är så trallvänliga! Okej tänkte jag, men jag borde ju ha dom flesta låtarna på datorn redan. Men icke! Nu när jag tittar igenom ett schlageralbum på cdon.com så har jag inte ens hälften på datorn . . men ändå kan jag dom flesta utantill! Det är nå otroligt vad schlagerlåtar sätter sig på hjärnan!


Mer schlager än så här blir det inte!

En dag på stan.

image185Efter att ha haft två dåliga dagar i rad så är jag på bra humör igen. Tillbringade väldigt trevliga timmar på stan med lite shopping, och lunch tillsammans med Janet och hennes systerdotter. Härliga människor båda två. Och vad glad jag är att Janet har flyttat in till stan! Avslutade med biblioteket där jag till min glädje hittade fortsättningen på en väldigt bra bok jag läste i höstas, och inte nog med det, det var en bokserie med sisådär elva böcker :) Hur bra som helst!

Dagens I-landsproblem.

Jag vet inte vilka skor jag ska ta på mig när jag ska gå ner på stan. Det är riktigt vårväder ute med strålande sol, massa slask och sisådär 3 plusgrader. Det bästa hade varit typ gummistövlar med varma strumpor, men såna har jag inga. Och alla vinterskor känns för varma och tar jag mina joggingskor kommer jag vara blöt om fötterna efter typ 10 meter.
Hej I-landsproblem!

Come what may.



Jag är förälskad i musiken till Moulin Rouge. Det går inte att tröttna.

Sjuk vovve.

Stackars Alfons. Han verkar ha fått magsjuka, för han har gått runt och kräkts hela dagen. Jag är glad att det inte är jag och jag hoppas verkligen inte att det smittar. Jag har gått runt och haft lite ont i halsen hela dagen, men förhoppningsvis bryter det inte ut ordentligt . .

image186


Pisspottsdag.

Jag fattar inte varför sådana här pisspottsdagar dyker upp ibland utan anledning.Jag skulle ha legat kvar i sängen imorse och dragit täcket över huvudet och väntat på en ny dag. Men istället klev jag upp och har gått runt och varit lättirriterad och tyckt synd om mig själv hela dagen. För allas bästa tänker jag tillbringa kvällen på mitt rum, och då kommer man in här på egen risk.

Burr.

Jag är inte alltför sugen på att gå ut nu, det är grått och det ser verkligen skitkallt ut. Fryser bara jag tittar ut. Men jag måste till H&M och sen har jag bestämt träff med Malin, för vi ska gymma. Lite frisk luft gör nog mig bara gott, later!

Music.

Nu har jag skaffat mig massa ny bra Jossamusik till datorn. Det var på tiden! Eftersom nedladdningen gick typ hur snabbt som helst idag så var det ju bara att köra på. Någon som har tips på rätt ny bra musik?

Och så var de det där med att tvätta.

Nu har jag precis satt igång tvättmaskinen med lite hjälp från pappa. Jag har lärt mig att sortera tvätten, så det har jag inga problem med. Jag hade heller inga problem med tvättmaskinen som fanns hos familjen i England, men våran har typ 1000 olika kombinationer och grejer man ska tänka på. Så vi får väll se hur klädesplaggen ser ut när dom är färdigtvättade, jag kan ju alltid skylla på pappa om det är något som går på tok . .

Det gäller ju att ta vara på dagen.

image184Det var ju inte det lättaste att pallra sig upp imorse, men efter att ha snoozat två gånger så slängde jag mig upp ur sängen och in i duschen för att vakna till. Sen har jag hunnit med frukost, arbetsförmedlingen, gymmat, ätit lunch och duschat igen. Rätt effektiv har jag varit! Får se vad som sker härnäst . .

Gymmandet gick hur bra som helst idag, lagomt mycket folk och jag var taggad! Men det är faktiskt roligare när man har någon med sig, så jag siktar på att Malin ska med imorgon :)

Borta bra men hemma bäst.

Jag har inget ont att säga om luftmadrassen jag har sovit på i helgen, men tacka vet jag min säng! Det är när man har varit borta ifrån den några nätter som man uppskattar den som mest . . Me like. Har precis placerat mig här för att kolla lite Andra avenyn, och sen tänker jag faktiskt göra ett försök att börja få en normal dygnsrytm. Imorgon ringer klockan 09.00, mjukstart . .

En bild säger mer än tusen ord.

image183
This is why i love you!

Pepp!

Idag mår man ju som man förtjänar. Men så illa är det faktiskt inte. Dagen har spenderats i en varsinn soffa framför tvn och nu är det snart dags att börja om igen. Duscha, smink, partykläder på. Vi laddar!

image189


Laddar för partykväll.

Nu laddas det för party minsann. Duschad, sminkad och ombytt. Nu är det bara alkoholen som fattas, men den börjar vi med när Emilie dyker upp, lagomt till pizzan! Mums. Ska bli skoj och träffa lite nytt folk ikväll, så det är bara att dra på smajlet och det bästa partyhumöret! Laater.

Jag älskar att åka tåg.

Oh yes, ibland älskar jag verkligen ungar. . t.ex. när man sitter på tåget. Exempel på vad som verkligen är heeelt okej att göra på tåget är följande:

  • Kasta leksaker på golvet
  • Skrika och jaga varandra genom hela tåget

Alltså dom störde inte mig det minsta, absolut inte. Och det bästa av allt är ju när föräldrarna inte säger någonting!


Effektiv morgon.

Inom loppet av sisådär 40 minuter har jag hunnit med att äta både frukost och lunch. Jag är rätt så effektiv vissa mornar när jag väl har kommit upp ur sängen och är igång. Nu är jag packad och klar och ska börja dra mig mot tåget. Jag ser inte direkt fram emot drygt 2,5h på tåg . . men vad göra lixom?! Det är det värt!
image181
Ses snart då tjejer!

Tacka vet jag MSN.

Tänk vad bra det är med MSN egentligen. Nu när man har sina kompisar spridna över hela Sverige och i utlandet så vill jag inte ens tänka hur telefonräkningen skulle se ut om inte MSN fanns . . Det känns som alla är så nära när det är så enkelt att prata med varandra!

image180
Så nära, men ändå så långt bort
Jag saknar dig!

Skrattretande.

image179
What lixom?! HUR kan man stänga ner en sån funktion? Det verkar ju ganska korkat. .

Tågbiljettproblems.

Jag försöker boka tågbiljett till Örebro, men det går inget vidare då det står att dom inte får någon kontakt med banken när jag ska betala. I don't know what to do. Har gjort om hela proceduren en gång nu, så det slutar väll med att jag står med två biljetter i handen och 180x2 kr fattigare snart . . eller så står jag där utan någon biljett alls. Isf kan tågkompaniet slänga sig i väggen.

***

Jag gjorde som så att jag bokade biljetten via SJ's hemsida istället, så nu vet jag ju iaf att jag har en biljett. Det lär väll visa sig på mitt konto imorgon om jag är 180x3 gånger fattigare eller inte . . Spännande!

SkitTV.

Eftersom jag inte har så mycket för mig för tillfället tänkte jag lägga mig framför tvn. Men är det något bra då? Nej. Och inte är jag det minsta förvånad heller, fan-vad-mycket-skit-det-går-på-tv. Jag skulle lika gärna kunna slänga ut min tv för jag kollar aldrig på den iaf!

Vart är den riktiga vintern?

image178

Gimp.

Att det ska vara så svårt att hålla humöret uppe när det inte går som man vill. Jag försöker lära mig ett nytt program, GIMP, inte det lättaste och tålamodet är inte på topp. Så jag lägger ner det här för ikväll så får jag göra ett nytt försök när jag är pigg och glad igen! Om det är någon som har erfarenhet av det här programmet kontakta mig snarast!

Hakuna matata liv.

Som jag har sagt tidigare så är jag rätt stressad över vad jag vill göra framöver. Men jag jobbar på att försöka fokusera på en dag i taget och köra på att allting löser sig, för det gör det ju. Fick höra igårkväll "Men hur kan du vara stressad, du lever ju värsta hakuna matata livet jämfört med mig". Well, okej, jag jobbar inte speciellt mycket för tillfället men bara för att man är ledig så behöver man inte vara bekymmerslös Jag förklarade min situation för denna person och efteråt säger han "Jag förstår att du känner dig stressad". Vet ni hur skönt det är när folk säger att dom förstår? Visst, det är väll lätt att säga att man förstår någon, men det som verkligen betyder något är när man hör på personen att han verkligen menar det han säger. Tack.

image177

Sova?

Okej, jag kommer inte somna innan 00, that's impossible. För jag känner mig rätt pigg faktiskt och försöker jag somna då kommer det ta en evighet att somna. Så folk, jag får väll sova till 11 imorgon också . . vilken tur att jag är ledig!

Tummen upp.

Okej att jag inte är Carolina Gynnings största fan. Men hennes program "I huvudet på Gynning" var över förväntan och många skratt blev det. Ni vet var ni hittar mig på tisdagar framöver!

Happy day.

Ett tecken på att jag är på bra humör är när jag sitter och sjunger massa till musiken som spelas på datorn! Kanske man ska ta o sjunga lite singstar? Någon som joinar? ;) Det blev en nystart för mig igår tror jag, nu jävlar ska jag hålla humöret uppe ett bra tag framöver!

What to do?

Jag sa det förra veckan, men jag säger det igen. Jag är lite fundersam över mina sovvanor, igårkväll släckte jag lampan vid 00.30 och det är ju inte alltför sent. Och sen när jag vaknade imorse och tittade på klockan var den 10.50. What?! Samma visa var det igår . . jag måste ha hur mkt sömn som helst att ta igen. Och jag har kommit på en sak, jag sover skitdåligt dom nätterna jag vet att klockan ringen på morgonen. Hm. Såhär kan jag ju inte fortsätta, jag sover ju bort halva dagarna. Jag måste nog skärpa till mig och somna innan 00 och se hur det blir . .

Jag vann!

Med mina 266 poäng vann jag bowlingen. Fast egentligen är jag ingen dålig förlorare så de hade inte gjort något om jag inte vann, huvudsaken är ju att man har roligt, o det hade jag i trevligt sällskap :) Efteråt blev det donken eftersom alla fik hade stängt, rätt dumt. Nu ligger jag här i sängen med illamående utan anledning . . blä.
image175

Don't worry, be happy!

Jag vet inte riktigt vad som hände nu, men jag blev lite tokigt glad för ingenting(?). Planerar med Elin inför helgen, för då är det Örebro och studentlivet som gäller! Jag och Emilie ska komma och göra stället osäkert minsann. Me like. Jag känner mig lättad, kanske för att ett frågetecken försvann igår. Kanske för att jag bara har bestämt mig att njuta av livet och inte känna all press från omgivningen när det gäller t.ex plugg. Jag ska njuta av att vara hemma i Gävle utan att behöva planera vad som ska hända härnäst, för det löser sig alltid.

Det är ju nu livet är som roligast! Don't worry, be HAPPY.
image174

Promenad.

Att det kan vara så skönt att gå på promenad. Kände imorse när jag vaknade att det var en bra dag och att jag kände mig glad, men hade ingen ork till någonting, så har legat och läst en del. Tröttheten kommer ganska snabbt om man bara är inne så då blev det en promenad, otroligt skönt! Nu ska jag fortsätta med promenader tills benhinnorna säger ifrån, förhoppningsvis gör dom det inte alls! Hoppas kan man ju göra iaf . .
image172

3 år senare.

"minus är ju då att det inte är nån snö, o man blir ju inte gladare av när dom säger på vädret:
- ja, i framtiden kan det här vara en typisk dag i januari"

Det där hade jag skrivit 10:e januari 2005 i min dagbok på Lunarstorm. Ganska precis tre år sedan. Och vädret är likadant. Jäkla skit om det är såhär vintrarna ska se ut framöver. Då kommer jag gå under. Jag lovar.


Skippa kedjebreven, tack.

Alla dessa kedjebrev driver mig till vansinne. Okej, jag brukar skicka vidare vissa, men det händer minsann inte ofta och gör jag det så är det inget något trams som att MSN ska läggas ner, VEM går på något sådant? Think people, think! Och på facebook skickas ju massa trams runt också, det går inte att komma undan. Men jag raderar allt så fort som det går. . Ni som läser det här kan ju i fortsättningen undvika att skicka kedjebrev till mig, annars kanske jag blir sur! (o det vore ju ganska onödigt)

I'm in love.

När OC började visas på tv var jag fast direkt, men när jag sen började titta på One Tree Hill gillade jag det snäppet bättre . . Och nu, nu är det Gossip Girl som står högst upp på listan! Tokigt bra serie. Jag började med att läsa böckerna och när det sedan blev tvserie av dom fanns det ingen tvekan om att jag skulle börja kolla. Men serien är väldigt olik böckerna faktiskt, men inte på något sämre sätt, det är mycket som inte stämmer med böckerna bara. Ni som gillar OC & One Tree Hill borde ge Gossip Girl en chans också, ni kommer inte ångra er :)

Snygga skådespelare är ju bara ett plus . .


image171

Trött.

Hm, klockan är 18 och jag håller på att somna redan nu. Det är inte alltför bra, jag bör hålla mig vaken till iallafall 21.30 annars vaknar jag väll inatt och är jättepigg! Hann inte med att kolla på Gossip Girl igår, så jag får väll göra ett försök att kolla på det, men risken finns ju att jag somnar då .. så då får jag hitta på något annat!

Kollade på första avsnitten av One Tree Hill, säsong 5 igår. Blev lite besviken faktiskt, men de kom igång lite mer under avsnitt två, så förhoppningsvis blir det bättre . .

Dagens fundering.

Idag hade jag en väldigt söt 4-åring i skidskolan som hade en liten fundering:

- Är det här världens största berg?

Det bör tilläggas att Kungsberget har en fallhöjd på 200m, så det är inte ens i närheten av världens största berg . . Men han fick mig att le lite grann.

Myskväll.

Nu är det smoothietajm, mamma har gjort en beställning eftersom att jag tydligen är såå duktig på att göra smoothie (som är så svårt att göra *host*) men då kan ju jag passa på att göra till mig också! Sen ska jag placera mig i sängen och ha en riktig tvseriekväll. Grey's Anatomy, Gossip Girl och One Tree Hill . . Har gått runt med huvudvärk hela dagen så då känns det som en lagom kväll :)
image36

I don't like vinterväglag.

Idag var det ingen höjdare att köra hem från Kungsberget.  Har snöat på rätt bra idag så på vägen hem var det väldigt spårigt. Bilen framför mig började sladda så då tappade jag koncentrationen litegranna och började sladda lite jag oxå . . Hej o hå. Men jag styrde upp situationen och resten av vägen gick bra.

Happy Birthday!

image170
Ikväll är det födelsedagsfest för Karin och Kalle, Hipp Hipp Hurra! :)

2008-01-11

Osså var det fredag . . tiden bara rinner iväg. Har varit ledig mån-fre, men nu är det jobb som gäller i helgen. Skönt faktiskt! Det känns hemskt att säga det, men vädret börjar man ju bli van med . . Jag tror jag har gett upp det där med en riktig vinter i år.

Nu är det lunch på stan som gäller, lite shopping (?) och sedan ett spinningpass kl. 16!

Phantom of the Opera.

När jag var i London på högstadiet var jag på musikalen Phantom of the Opera, den var häftig och bra musik, men sen förstod jag inte handlingen. Igår såg jag filmen med svensk text och då förstod jag mer! Otroligt bra film med otroligt bra musik :) En av dom bästa musikalerna som gjorts!
image169

Hick.

Nu har jag suttit och hickat i säkert 20min, det börjar bli rätt så jobbigt faktiskt . . Funderar på att göra något åt det, eller bara hoppas på att det slutar snart! Förflytta mig till sängen ska jag göra iaf, för nu blir det lite hm . . Grey's Anatomy tror jag!

Kelly Clarkson - Maybe.

I'm strong, but I break
I'm stubborn, and I make plenty of mistakes
Yeah I'm hard, and life with me is never easy
To figure out, to love, I'm jaded but oh so lovely
All you have to do is hold me
And you'll know and you'll see just how sweet it can be
 If you'll trust me, love me, let me, maybe, maybe





I'm confusing as hell
Yeah I'm north and south
And I'll probably never have it all figured out






 I should know better than to touch the fire twice

Ryck upp dig Josefine.

Snacka om bad day. Irriterad på minsta lilla grej. Jag blir sur på mig själv när jag håller på såhär, för det är ju enbart jobbigt. Men förhoppningsvis kommer jag på bättre tankar när jag drar iväg och shoppar med Matilda!

"Du har plats nummer 36 i kön"

Jag är nog inte ensam om att ha svårt för telefonköer. Men måste man så måste man. Fick ett brev från Alfakassan idag som jag inte förstod riktigt, jag skulle skicka in ett arbetsgivarintyg eftersom jag tidigare skickat ett anställningsavtal till dom. Det som inte framgick var från vilket ställe jag skickat in ett anställningsavtal. Bra där. Men nu ligger jag steget före Alfakassan iaf . . Det är många gånger jag funderat på att ge upp när dom tjatar om alla sina arbetsgivarintyg, men nu får det banne mig vare nog, jag tänker inte ge upp!

Sovtemperatur.

Det är något som inte stämmer. Så bra som jag har sovit dom senaste dagarna har jag inte sovit på jag vet inte hur länge. Det är inte ovanligt att jag har svårt att somna och sedan är uppe på toaletten 2-3ggr/natt. Men jag har klurat lite på det här och nog kommit fram till att det är temperaturen i mitt rum som gör att jag sovit så bra, jag har hittat den perfekta temperaturen att sova i. Men jag måste börja vända tillbaka dygnet lite, funkar inte att somna 00-01 och vakna 10.30 - 12 på dagarna . .

Livet är en dans på rosor (?)

Sitter och "pratar ut" med Elin på msn nu, så skönt att bara släppa alla tankar och prata på. Förvirrad är väll ett ord som beskriver mig rätt bra för tillfället. Och jag vet att hon har rätt, men det är lättare sagt än gjort. Varför kan inte livet bara knalla på utan några konstigheter? Jag antar att vi alla stöter på hinder ibland som måste lösas, man kan inte bara rymma ifrån dom. Att reda ut alla frågetecken skulle nog vara ett steg i rätt riktning . .

Livet är en utmaning, helt klart.

Boxning it is!

Nu har jag jagat efter folk att träna med. O nu ikväll säger Sofie "Du, tränar du nått nu? Jag skulle vilja ha en träningspolare". Hon kunde ju inte tajma bättre! Klart jag vill bli hennes träningspolare! Boxning på Korpen it is, det är ju hur kul som helst. Sen tänkte jag prova spinningpassen där också, o duger dom inte får jag väll köpa kort på Friskis också.

Hair Makeover - Done.

Jag är nöjd. Nöjd med det nya håret! Jag (eller Janet då) har hittat den perfekta längden för mitt hår, till axlarna. Ny färg med effekter också, bilder kommer väll typ sen för den intresserade.

Hair Makeover

Snart bär det av till Janet och då är det dags för klippning och färgning av håret. Äntligen! Ska bli spännande och se vad hon har valt ut för färg till mig. Hon brukar ju minsann får fria händer när det gäller mitt hår, eller ja, till en viss gräns iaf . . Och oftast har jag blivit väldigt nöjd ^^,

image97

Ny energi

Idag tog jag sovmorgon, för det tyckte jag att jag hade gjort mig förtjänt av! Så nu har jag förhoppningsvis tagit igen lite sömn som jag missat senaste veckorna. Känner att jag faktiskt har mycket energi om dagarna nu, hade en period då jag bara gick omkring och var trött, men det är det ändring på nu. Måste ta tag i träningen också . . Ska ragga lite folk som vill göra mig sällskap på friskis! Vill du?

I min tvserievärld

Jag ligger lite efter i min tvserievärld. Har avsnitt som ligger och väntar av Gossip girl, Grey's Anatomy, Cityakuten och Andra avenyn . . Vet inte riktigt vart jag ska börja! Men det lutar nog åt Andra avenyn just nu faktiskt. Men först ska jag borsta tänderna och bädda ner mig i sängen.

image168

Dessa horoskop . .

Jag har sagt det förut, men jag säger det igen. Ibland lyckas horoskop pricka mig väldigt bra. På facebook (host) står det såhär för tillfället:

This is supposed to be such a happy time of year, so why are you stressed?
Stop putting so much pressure on yourself and remember to enjoy yourself.

Och jag kan väll inte göra annat än hålla med. Varför kan jag inte bara slappna av och "bara vara" för tillfället? Man behöver inte ha ett mål hela tiden . . faktiskt.

Bättre sent än aldrig

Nu ska jag äntligen slå mig till ro och komma igång med boken "En nannys dagbok". Den har legat och väntat på mig sen i julas då jag fick den hos farmor och farfar. När jag väl kommer till ro så kan jag ligga och läsa i timmar . .
image167

2008-01-07

En ledig dag som har tillbringats ute i Hamrånge hos Johanna och Patrik tillsammans med Petra, Loviza och Sanna. Väldigt trevligt! Och huset blir hur fint som helst, jag vill också ha något eget . .

Smooooothie

Jag har fallit tillbaka i smoothieträsket nu, att något som är så enkelt att göra kan vara så gott! Stoppar sockersuget gör det oxå . .

7-rätters

Jag blev mätt så fort dom sa att vi skulle få en 4-rätters igår på restaurangen. Men det slutade med att vi blev serverade 7 olika saker, och tur var det väll att portionerna var så små annars hade jag rullat därifrån. Godast var varmrätten med renkött utan tvekan och det som absolut inte gick ner var sjötungan och hummern, det tog bara stopp . . I stort var det en väldigt trevlig kväll tillsammans med släkten på ett väldigt flott ställe :)



Guldbröllopsfirande

12.00 var det tänkt att vi skulle lämna huset för att bege oss mot Stockholm. Och här sitter jag fortfarande, för syrran har varken bytt om eller sminkat sig än . . Well well, farmor och farfar firar guldbröllop idag så vi ska mötas upp på Lidingö hos kusinerna för att sedan bege oss till restaurangen Fredsgatan 12. Jag ser fram emot en trevlig dag tillsammans med släkten :)



I vår vackra vita vintervärld

image158
Nu har vintern äntligen kommit. Lite mer snö skulle inte skada, men man får vara nöjd med det som kommit hitills, man kan ju inte kräva alltför mkt. Är vintern här för att stanna nu?

Mmm. .

Nu sitter jag och äter lite Marabou mjölkchoklad och dricker vatten, himla god blandning alltså! Eftersom jag rör på mig hela dagarna måste man väll få unna sig någonting sött tycker jag . . Himla bra jobb jag skaffat mig ändå. Okej att jag blir less sådär emellanåt, men det är ju bättre än att sitta hemma o inte göra någonting minsann :)

Bättre grannar får man leta efter

Vart jag än bosätter mig i världen i framtiden så kan jag inte få bättre grannar än vad jag har nu. Ikväll har vi ätit surströmming, till och med jag åt en liten liten bit  efter lite tjat, vi har skrattat och pratat om allt och inget. Hanna och Nisse hann med att sova lite på soffan oxå innan det var dags för efterätt då även papporna vågade joina oss!

image157

Joggingbraller

Snart kommer grannarna över och då ska dom käka surströmming. Jag föredrar att äta tillbehöret istället. Mamma kikade in genom dörren alldeles nyss för att ge mig en påminnelse att det är joggingbraller som gäller på deras surströmmingskvällar, fine for me lixom. Jag kanske ska börja med en sån regel, endast joggingbraller om du vill besöka mig!

Mes

Shit vilken mes jag har blivit att köra när det är vinterväglag. Okej, det kan ju bero på att jag var ner i diket förra vintern, men ändå. Kan ju hoppas att det släpper snart, för annars blir det jobbigt att köra till/från Kungsberget hela vintern . .

Pics

Klicka här för att checka in lite bilder från vårat nyårsfirande vetja!

Grön vinter?

En av gårdagens stora höjdpunkter var utan tvekan att det snöade, och det snöade så pass att det faktiskt blev ett vitt litet lager på marken. Lycka! Men idag är regnet och slasket tillbaka igen.
Blir det någon riktig vinter i år?
Jag börjar bli orolig . .

image155

No more champagne, and the fireworks are through . .



Happy new year Happy new year
May we all have a vision now and then
Of a world where every neighbour is a friend
 Happy new year Happy new year
May we all have our hopes, our will to try
If we don't we might as well lay down and die
You and I

Gott Nytt År

Ett nytt år är här. Ett nytt år med nya upplevelser. 2007 var ett väldigt bra år, ett bra år för mig då jag utvecklats mycket som person genom mina äventyr. Kläppen och England vara dom största.

Gårdagen var väldigt trevlig, började hemma hos Stefan och Isabelle för att äta massa god mat och umgås med flera av dom närmsta kompisarna. Tolvslaget firades nere vid rådhustorget som vanligt med champagne! Vidare till SvarteJägaren och slutligen hem till Joel på efterfest. En superbrakväll med många av dom bästa :)

image154