2007-06-29

jag håller nog på att tappa greppet för tillfället.
vad vill jag egentligen göra med mitt liv?

2007-06-24

So for every little sad sweet love song that's ever sung
I'll be thinking
And for every lost summers day that ever been and gone
I'll be thinking
I wonder if your gonna be the tear that follows me
Until that sun is set I guess I'll always be

Waiting for the sunset borderline
Every suns gotta set with time
But I'll remember those moments for evermore
As the days where nothing had changed at all

2007-06-24

den här helgen började bra, med strålande sol på självaste midsommarafton. låg o solade ute på gräsmattan och tog självklart ett dopp i poolen, måste ju passa på o bada när vädret är fint! åt midsommarlunch med mamma och pappa där jag fick "egen" mat eftersom jag inte äter sill o lax o skit .. blä. men de var ju snällt av mams iaf. kvällen tillbringades hos stefan med grillning, lekar, dans runt midsommarstången, hoppning på studsmatta osv . riktigt trevligt minsann!



resten av helgen flöt på med moln och regn och ganska innehållslösa dagar. några promenader, lite filmtittande och städande, vilket jag är riktigt duktig på! eller vad säger ni? har iaf rensat min egen garderob och städat syrrans senaste dagarna, hoppas hon blir glad när hon kommer hem på tisdag . .

självklart började det regna så fort jag satte foten utanför dörren idag. det är så typiskt! när jag väl laddat för en riktig promenad . . men det var ganska mysigt regn och inte så farligt . tur var väll att jag hade min ipod fulladdad med massa bra one tree hill - musik! då var det inga problem att traska runt i mina nyinköpta skor :)




en vecka till på dagis, sen har jag fem veckors semester! vädret skulle bara våga annat än att skärpa till sig . .

2007-06-17

idag är det en riktig söndag. en söndag när man inte har ork till att göra så mkt, vädret är dåligt och man är värd att bara ligga i sängen om man så vill. men upp ur sängen har jag iaf tagit mig! helgen har varit sådär lagomt lugn innehållande shopping, alborgen och filmtittande. som vanligt bangade jag party, tråkig som jag är (?). jag laddar för midsommar istället! för ovanlighetens skull blev shoppingen den här helgen lite färgglad! jag shoppar nog bäst med mamma :)


för tillfället går jag på pencillin oxå, eftersom jag har en visdomstand som är på väg och spökar, i början på juli är det jag som besöker tandläkaren och drar ut tanden. och jag har hört tillräckligt många som berättat om de där med att dra ut tänder så jag är lite rädd minsann. så kan man ju oxå börja semestern lixom ..

två veckor kvar att jobba innan jag får semester, är lite sugen på att dra utomlands en vecka då faktiskt .. någon som vill följa med? hojta isf!

2007-06-09

häromdagen när det var sådär otroligt varmt så man nästan inte stod ut i skuggan ens kom mamma fram till mig på jobbet o sa "josefine, vi måste köpa en pool". sagt och gjort! nu står det en pool här ute i trädgården och jag bara väntar på att få ta mitt första dopp :) tyvärr så är det fortfarande iiiskallt vatten, så jag får nog vänta lite till ..

o nu är det ett år sen jag tog studenten, helt sjukt vad tiden går fort .. o vilken dag det var! hade lätt kunnat göra om den igen o jag blev sådär lagomt avis på alla studenterna som åkte runt i lastbil igårkväll ..menmen, jag har gjort mitt!




2007-06-05

hejsan hoppsan, nu har det slagit om till sommar minsann! o man kan väll inte göra annat än att njuta av den underbara värmen? (även fast jag gömde mig i skuggan ganska mkt idag . .) dagarna flyter på med jobb på dagis, promenader o lite annat smått o gott! o jag trivs :) igår var det minsann fyra stycken dagis som vela ha mig i veckan .. den är inte dålig .. känns ju bra ^^, men icke, jag är upptagen . .

har fundilurat lite på fall jag har blivit tråkig som aldrig vill gå ut längre? eller kräsen kanske .. vad vet jag, jag slipper iaf vara bakis, o det är ju bra jäkla trevligt! men i sommar ska vi ha grillpartyn, så är det bara om jag får  bestämma.


Här kommer sommaren allt får liv igen
Här kommer sommaren
Den dyker upp som en gammal vän
Här kommer sommaren