Spara eller slösa?

Idag fick jag välja mellan att jobba åtta timmar och tjäna pengar, eller få håret klippt och färgat och alltså spendera pengar. Valet var ganska enkelt då mitt hår ligger lite på bristningsgränsen just nu. Men innan jag drar iväg till Janet så måste jag packa, roligare saker finns ju att göra . .

Billig dag på stan.

Idag har jag spenderat ungefär 4 timmar på stan med Linda och Emilie. Gissa hur mkt jag shoppade? Ett lypsyl. Otroligt! Sen har jag tittat ut en snygg mobil som jag vill ha också, för just nu är jag fruktansvärt trött på min, antingen dör den när den känner för det eller så har jag ingen mottagning. Kul. Nu funderar jag på att göra ett försök att packa inför valborg och Uppsala, men jag tror jag skjuter på det tills imorgon, jag är mer en packa-i-sista-sekunden-människa! Eller så är det så att jag fasar lite för hur mycket saker det kommer bli . .

Hello Sunshine.

Jag har skuttat runt på rosa moln den här veckan (sen jag blev frisk), fast så kanske man bara kan säga om man är kär? I vilket fall som helst så har jag fått mycket gjort och energin har sprudlat! Jag tror att jag har solen att tacka, underbara sol, underbara värme!

Barn är ju alltid barn.


Dagens kommentar av tvillingarna K & G:
- Din tunga är trekantig


What?!
image231

Kom änglar



Den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet
Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, för det ekar i huvet . .



A new day has come.

Och jag känner mig som en ny människa. Typ. Har sovit mig igenom hela natten utan några problem som tex. illamående. Idag skulle jag egentligen ha jobbat, men att jobba 8-17 kändes lite väl, så jag måste ner på stan och göra en del ärenden istället. Och solen skiner!

Det går åt rätt håll!

Nu känner jag mig helt OK faktiskt, har avancerat från blåbärssoppa till riskakor och det funkar finfint. Visst känner jag mig väldigt orkeslös då jag inte ätit någon riktig mat på två dagar nu, men jag vågar inte chansa.

Har tagit mig i kragen och lagt upp bilder från personalresan till Branäs (6/4) och Funäsdalen (18-20/4) på
min bilddagbok nu i allafall. Enjoy!

image230

Blä.

Efter otroligt härliga dagar i Funäsdalen har jag åkt på någon variant av magsjuka, det enda jag får behålla i matväg är blåbärssoppa, så det är vad jag lever på just nu. Har fått boka om en intervju och tandläkartid samt ställa in lunchen med Elin, väldigt tråkigt eftersom hon åker tillbaka till Örebro idag. Men nu står en dusch på schemat iaf.

Funäsdalen nästa!

Snart drar jag och solen iväg till Funäsdalen för skidåkning! Ser fram emot 3 härliga dagar tillsammans med Matilda, Johanna, skidorna och solen. Det jag ser mindre fram emot är bussresan, det är inte riktigt min grej att sitta stil i fem timmar (själv!).  Men men, jag har ju något roligt att se fram emot iaf! På återseende :)

Åh!

image229

Med den här väderprognosen kan jag ju bara få det underbart i Funäsdalen i helgen!

Tungt.

jag saknar dig

Vi tänder ett ljus . .

Nu lyser ett ljus för Engla i mitt fönster. Det finns inte ord för det hon och hennes familj har blivit utsatt för. Att skänka en tanke till dom är det minsta man kan göra. Vila i frid Engla.

2008-04-14

Att ett telefonsamtal kan göra en så glad! Tack Elin. Den här dagen har varit lite sisådär, började dagen med ett besök hos Johanna, Patrik & Moa. Vilken otroligt söt unge! Jag vill också ha en bebis. Sen har mobilen krånglat (som vanligt), datorn har krånglat och min bil gick inte igenom besiktningen. Jag anar stora utgifter framöver . . Nu har jag sökt tre jobb så jag känner faktiskt att jag har gjort mitt för idag nu.

image228

Get this party started!

Singstar med halsont är väll kanske ingen höjdare, men nu är det party!
Så det får bära eller brista . .

image227

A baby is born!

Ett stort grattis till Johanna & Patrik som har fått en liten dotter! Jag är så glad för eran skull :)

image226

Bada bollhav.

Det är himla roligt att bada i bollhav, men ett tips från mig är att ej ha saker i fickorna som kan få för sig att rymma. Min mobil var på rymmen en sväng på söndagkväll, men otroligt nog så lyckades Linda hitta den. Trodde ett tag på måndagen att mitt visakort hade rymt också, men det låg som tur var kvar i kjolfickan . .

Vilket drag!

FAN VILKEN PERSONALRESA! Jag har haft så otroligt roligt (bortsett från att skidåkningen som var kass). Jag kan faktiskt inte förklara med ord hur roligt det var. Vilket röj, vilka människor! Här får ni ett smakprov på mina bilder (fler kommer upp på min bilddagbok senare).

image223
image224
image225
En bild säger mer än tusen ord!

Personalresa på G.

image222

Nu ska jag faktiskt ta och krypa ner under täcket alldeles strax.
Lite tidigt på en lördagkväll kan väll tyckas, men mobilalarmet ringer kl. 05.20 imorgonbitti. Sen bär det av till Kungsberget där bussen avgår kl. 07.00 mot Branäs! Skidåkning och party med westerntema, jiiha!

Lördageftermiddag.

Åh, vad less jag blir. Ipoden började krångla så jag var tvungen att återställa den. Så nu måste jag lägga in ny musik på den . . På datorn har jag 16gb musik, och ipoden rymmer 4gb. SÅ roligt att välja ut vilken musik man vill ha på ipoden, suck.
image221

Sms-förvirrad.

Inatt blev jag väckt av ett sms som jag sedan svarade på, och sen smsade vi i ungefär tio minuter. Det sista smset jag fick innan jag däckade igen var "Japp, nu spelar vi nått hokus pokus spel" En halvtimme senare skickar jag ett sms där det står "Kul och jag tjänar du och dumt och jag. . " Jag har inget minne av detta och förstår inte alls vad jag menar. Någon som kan tyda det? Man kan ju nästan tro att det var jag och inte den andra personen som var full . .

Dags för skolbänken?

Nu har jag faktiskt tagit mig i kragen och gjort mina högskoleval inför hösten, starkt jobbat!
I nuläget har jag endast sökt sjuksköterskeutbildningen på fyra olika platser i Sverige, och det är väll bara att hoppas att mitt intresse för barnmorskejobbet håller i sig! Ni som känner mig vet ju att det har varit ett himla dattande hit och dit för mig . . Det som oroar mig mest är egentligen om jag verkligen är redo att sätta mig i skolbänken igen, men om jag läser något som intresserar mig så ska det nog inte vara något problem! Jag är ju rätt målmedveten ändå..
image220

Chokladsug.

När jag blir sugen på choklad då duger faktiskt ingenting annat än just choklad, fick ett sånt sug idag så det var bara att pallra sig iväg till konsum. Tro mig, jag har provat allt möjligt för att dämpa chokladsug, men det är lika bra att käka choklad (typ marabou) på en gång så man blir av med suget! Om ni är riktiga chokladmonster, vad brukar ni göra när ni får det där suget?

Shopping.

image219Igår blev det shopping med Linda och idag blev det shopping med mamma. Det positiva med att shoppa med mamma är att hon brukar vara väldigt generös, så var även fallet idag. Hon tyckte minsann att jag behövde ett par ordentliga skor nu när det är dags att börja jobba på dagis igen.

Utöver skorna blev det lite annat smått och gott också, förvånande?

Tack för den här säsongen!

Vilket gäng jag har jobbat med i Kungsberget i vinter. Vilka partymänniskor! Avslutningsfesten i söndags blev efter en ganska seg start väldigt rolig med så ska det låta, kroppstwister, dans och massa skratt och prat. Timmarna bara flög iväg!
Idag har Linda och jag laddat inför personalresan som går av stapeln sön-mån, vi (speciellt Linda!) går självklart in för temat som är Western.
image218
Jag bjuder på denna otroligt vackra bild