turkiet 2007-07-25

om en vecka ar jag hemma i sverige . det kanns bade bra och daligt . livet har nere blir ju ett helt annat och jag trivs som bara den. men klart jag saknar hemma oxo :) ses om en vecka sverige och forhoppningsvis har det slutat regna da .. .

t u r k i e t 2007-07-19

allt ar toppen !


2007-07-10

hm, någonting är fel. jag tycker att jag har lagt fram det mesta i klädväg på sängen o det är ju inte alls mkt ! jag som alltid tar med mig på tok för mycket jämt .. måste nog kolla igenom garderoben ännu en gång till, för något stämmer inte :b

2007-07-09

snart flyr jag från det här jäkla pisspottsvädret. är fruktansvärt less på regnet och allt det gråa drar ner på mitt humör, helt klart. tre veckor i solen ska bli helt underbart! side, turkiet, underbara ställe!

image39

I don't wanna care at all
I used to only care a little bit
But now i care way too much

2007-07-06

bah . . jag ogillar verkligen folk som tok-kör med sina bilar som dom tror är snygga. det är alltid killar också. mötte x antal nu när jag var ute på promenad. lägg ner dom där fjanterierna för ni är inte ett dugg häftiga!

2007-07-06


idag har jag fått lön, mer än vad jag trodde jag skulle få, vilket betyder att jag kan åka o shoppa en massa nu! utan att känna att jag blir fattig

2007-07-05

underbara sol! idag var jag helt inställd på att det skulle bli dåligt väder så jag kunde ta en sväng till köpis. men icke, när jag vaknade imorse (strax efter 11) var det strålande sol! underbart juu :) det blev alltså ingen sväng till köpis utan jag har legat ute i trädgården och solat hela dagen, har även badat i poolen där det vara 22grader nu. naaajs!



förhoppningsvis stämmer väderprognosen på gavle.se som visar att det ska vara sol imorgon oxå, men man ska inte hoppas på för mkt .. tycker aldrig väderprognoserna stämmer nuförtiden. men den som lever får se!

I'm walking on sunshine, oh, oh
And the time feels good, the time feels good

2007-07-04

årets sommardryck är utan tvekan helt klart smoothie, en dryck som kan göras med alla möjliga smaker beroende på vad man gillar. min favorit är helt klart med vaniljyoughurt och färska jordgubbar .. mm .. try it !

+ + =