2007-08-31

image46

idag ar det en stor dag, nicholas fyller ett ar! hipp hipp hurra :) sa idag har det fixats o donats hela dagen infor morgondagen da det blir kalas & party minsann, har bunkrat upp med diverse saker att grilla plus tillbehor och alkohol.

dagarna gar och ibland undrar man vart tiden tar vagen. snart har jag varit har i 2 veckor, kanns inte som att jag varit hemifran sa lange, o andra sidan kanns de som jag kant familjen mkt langre! men jag trivs fortfarande och det gar lattare och lattare att vara ensam med barnen.. nicholas och jag har varit pa promenad tva dagar i rad nu, skont att komma ut och perfekt att han kan sova i vagnen! borjar "lara kanna" farnham mer och mer.

o ni som laser, skriv nan rad (pa "kommentarer" har nedanfor) sa jag vet vilka ni ar, vore roligt att veta vilka som "foljer mig" har borta :)

2007-08-29

annu en lang dag har snart natt sitt slut . . eller ja, nagra timmar ar det allt kvar. har varit runt lite overallt o shoppat det sista till mitt rum bla, sa inatt ska jag sova forsta natten dar! det har blivit sa fint, men de kommer inga foton pa det foran det ar helt klart :) ute skiner solen och man blir nastan lite sugen pa att ta en simtur i poolen dar det ar 25grader for tillfallet! men nja, har huvudvark och lite slappande i sangen lockar lite mer faktiskt . .

Bob the builder
can we fix it?
Bob the builder
yes we can!

Dagens lat minsann, har sjungit och hort den x antal ggr! O nu star alexander o kikar pa filmen . .

image45

2007-08-27

idag har varit en lang dag. som vanligt vaknade jag strax innan nio, men istallet for att ga upp lag jag kvar och laste. ar snart klar med boken jag laser, antligen! runt tio knackade det pa dorren och dagen tar fart. glada nicholas kommer o kryper omkring i sangen och sen blev det prommis med honom i barnvagnen, harligt att jag antligen tog mig ut! under dagen har vi haft besok av en jattetrevlig mamma med tva sota & pratglada barn :) alldeles nyss badades nicholas och alexander o nu har dom nog stupat i sang .. efter en lang dag.

blir nog laggdags tidigt ikvall for mig oxo . . imorgon ska vi till ikea och storshoppa mat och grejer till mitt rum! om allt gar som det ska hittar vi gardiner imorgon och jag kan flytta in i mitt rum :)

ska forsoka uppdatera
bilddagboken med jamna mellanrum oxo! nu finns det lite nya kort iaf ..

2007-08-25

image42

Ar dom inte for gulliga? :)

2007-08-24

jag star fast vid vad jag sa for nagra dagar sedan, sa ni behover inte vara oroliga dar hemma ;) tog nagra kort pa barnen idag, sa snart kanske ni far se dom sma gullungarna! idag har vi varit och storhandlat minsann, hela familjen! roligt att kika runt i mataffaren vad som finns, hittade en bautastor chipspase iaf, men sara berattade att de var flera sma pasar i.. haha.. men anda! for tillfallet haller john pa att mala mitt blivande rum, far forhoppningsvis flytta in dar pa sondag :) har kikat massa tag och buss priser oxo, o det kostar tyvarr en del att ta sig in till london, menmen.. de ar som de ar!

hoppas ni har det bra dar hemma i sverige, o lycka till med skolan ni som borjar nu ^^,

2007-08-21

nu har jag kommit fram till england och farnham, eller ja, egentligen kom jag ju fram igarkvall! flygresan gick bra och efter lite letande pa flygplatsen i london sa hittade vi pa varandra :) sara och john ar valdigt trevliga och barnen, alexander och nicholas ar otroligt gulliga och snalla!

2007-08-19

imorgon är den stora dagen som jag väntat på i två veckor nu. början på ett nytt äventyr! just nu bara längtar jag för jag är så nyfiken på allt nytt och full av energi för att lära känna familjen, landet & nya vänner. ser även fram emot att få träffa matilda som jag inte träffat sen i våras..

2007-08-18

jag är körd

japp, helt körd är jag . hur fasen ska jag lyckas att bara packa med mig 25kg när jag ska vara borta 4månader ?! det finns ju inte en chans alltså. o övervikt kostar typ hur mkt som helst. bah, jag hatar att packa. kan ingen bara skicka hela mitt rum till england, så jag slapp de här?!

man borde få dispans (?) om man ska åka bort länge .. jag behöver ju lixom sommarkläder, höstkläder OCH vinterkläder. har dom tänkt på att skor och jackor faktiskt väger?! visst okej .. jag kan shoppa där nere .. men jag ska ju hem med grejerna sen oxå. .. jag vågar inte ens tänka på hur jag ska få hem allt!!

2007-08-15

nu har jag varit duktig och skaffat en bilddagbok och lagt in kort från turkietresan! njut av bilderna för det tog ett tag att lägga in dom vill jag lova . .

2007-08-13

en lång helg och en lång dag. jag är trött, utslagen. men om en vecka går planet mot england, snart är jag på väg!

2007-08-10

nu har jag gjort cityfesten för i år, och det känns bara bra att jag "missar" sista dagen som är imorgon. kvällen var bra, med bra människor och folk jag inte träffat på länge, det är super med cityfesten .. har träffat flera stycken under dom här dagarna som jag inte sett på jäääättelänge!

imorrn drar jag iväg till stugan o stannar där några dagar.


och du kommer banne mig alltid vara speciell,
känns likadant varje gång jag träffar dig . .


2007-08-09

det är cityfest i gävle. och i år är jag rätt opepp när det gäller det faktiskt. plus att sisådär hälften av mina vänner har dragit från stan och jag jobbar, jag är alltså inte sådär jätte pepp. men visst, det är trevligt, god mat och man träffar mycket trevligt folk! kanske blir en sväng ikväller oxå?

när det gäller det här med bilder från turkiet hänvisar jag till
syrrans bilddagbok för tillfället, har lixom ingen ork att lägga upp massa bilder som jag inte ens vet folk är intresserad av . .

slutligen: stora planer på gång, london nästa minsann!








jag saknar turkiet

2007-08-06

idag började jag jobba, riktigt trevligt att vara tillbaka faktiskt. även fast jag kanske har kastats tillbaka till "verkligheten" ganska snabbt sen jag kom hem .. krångel med ams och alfakassan, räkningar som skulle betalas, en massa måsten och stress o nu tillbaka till jobbet. meen, jag ska inte klaga alltförmkt .. i stort är det faktiskt skönt att vara hemma igen . har hunnit träffa rätt mkt folk, varit i stugan och solen skiner och livet leker, eller nått! o min väska kom ju faktiskt fram oxå, på torsdageftermiddag kom det en jetpack bil o drajvade in på gatan, o huxflux stog min väska på verandan utan förvarning. jeej!

jag har planer på att lägga upp lite bilder från turkietresan, men väntar nog på syrrans kort som dyker upp imorgon förhoppningsvis!

2007-08-01

H E M M A

Det har varit en otroligt lång dag och här sitter jag nu hemma i mitt rum . Medans min väska är någon annanstans, vem vet var?

Känns både bra o dåligt o vara hemma . Ska nog sova . Godnatt .