090521

Härlig ledig dag idag som mestadels har spenderats på soffan framför One Tree Hill & Grey's Anatomy. Seriefreak som jag är, så kan jag ju inte missa ett avsnitt. Himlen har varit täckt av mörka moln idag, och regnat har det gjort flera gånger, så det var väll lite typiskt egentligen när jag väl var ledig och helst hade velat jobba på brännan. Men å andra sidan kunde jag vara inne med gott samvete! :) Måste dessvärre ta mig ut om drygt en timme, då vankas det middag på Red Tower med resten av guiderna, blir nog trevligt . . om inte annat så har dom iaf god mat där :b


En av alla guidemiddagar senaste tiden,
måste ju prova på alla restauranger vi samarbetar med . .



Och förresten har vi ju fått reda på när det är dags för semester, 6-13 juni befinner jag mig i Gävle för den som är intresserad! Lyckorus minsann, och det bästa av allt är nog att syrran tar studenten! :)


Teamfoto!


Mitt toppenteam i Alanya!

090510

Idag är jag tokigt trött eftersom vi var ute igårkväll och det blev för få timmars sömn. Men jag har tagit med igenom dagen utan problem, men snart somnar jag nog sittandes. Som tur är har jag halvdag ledigt imorgon så jag kan sooova, och förhoppningvis hinna med ett besök på stranden innan det är dags för Kickoff! har inte speciellt höga förväntningar på våran kickoff eftersom vi ska vara på ett av våra hotell, men det blir säkert trevligt . .

090506

Då har syrran åkt hem och jag har hunnit vara i Kemer och hälsat på farmor och farfar. Det var riktigt trevligt, och värt all buss den dagen. Men det var skitväder vilket fall så. Tack för den dagen farmor och farfar, hoppas flygresan gick bra hem idag! (jag vet att ni läser) Så, senaste två dagarna har det varit pisspottsväder, regnet har öst ner ..  men idag var solen framme igen. Hade en trevlig transfer till flygplatsen idag också med ett gäng norrlänningarna, bästa transfern ever . . hade 6st hotellstopp och var ju liite nervös över deet, för emellanåt är det inte så lätt att hitta här. Men det gick finfint :)

Nu ikväll blev det tidig middag nere vid vattnet med mumsig mat och sedan lite shopping. Så nu har jag äntligen ett par nya och hela flipflops. Fick med mig lite t-shirts också. Och från Kemer i måndags ett par byxor och solglasögon.

Senaste dagarna har rullat på riktigt bra, även fast det har varit en del att göra så har allt gått finfint. Nu har jag dock tidiga mornar framför mig . .börjar kl.8 tre dagar i rad, och som många av er vet är jag inte riktigt en morgonmänniska. Så vi får se hur mycket sura miner det blir från min sida framöver :b


Me, Ida, Syster

Jättemånga här sa att jag och syrran var jättelik varandra, is that true?!