Uppslukad i böckernas värld

Senaste dagarna har jag legat fastklistrad vid boken Mias systrar. Otroligt bra bok som berör, eftersom den är byggd på sanna händelser. Om ni ännu inte har läst Mia Eriksson's bokserie Gömda så är det ett hett tips, Mias systrar är hennes senaste bok där hon skriver om 3 kvinnor med stormig relation till familj/pojkvän. Jag blir arg på Sverige när jag läser hur vissa saker gått till, och att man inte blir betrodd och att ofta ingen utredning görs kring misshandel. Det är efter en sån här bok jag vaknar till liv, och vill göra skillnad och ha ett betydelsefullt jobb och hjälpa dessa stackars människor. Kanske är ett jobb på socialen något för mig ändå? Har vart inne på dom banorna tidigare, och genom mitt arbete nu har jag blivit starkare som person, vilket är ett stort plus i ett sådant yrke . .


Bäst idag!

Haha, roligast idag är gästerna som hade råkat tvätta sitt pass i tvättmaskinen. Dom var lite oroliga att dom inte kunde resa hem som planerat, men vi skrattade gott åt situationen! Men jag vet inte riktigt om det slår gästerna som grillade sina pass i mikrovågsugnen . .

Long time, no seen

Jag har inte riktigt kunnat slå mig till ro och blogga senaste tiden, men nu ska jag ta tag i det så iallafall mamma blir glad!

Ikväll har jag umgåtts med Erik, vi umgicks mycket i början på säsongen men eftersom han sedan flyttade och arbetar i ett annat team så har vi inte haft tid att träffats nått nästan, men nu har han flyttat in till Alanya igen, och vi har bestämt att försöka träffas liite oftare iaf. RIktigt trevlig kväll, med mycket snack om jobb och framtid!

Senaste nytt är att jag har sagt upp mig, igår bestämde jag mig och klickade på "Resign" knappen, jag trivs bra med jobbet men det är samma lika hela tiden nu och ingen utmaning längre, så jag behöver ett break. Ska ta tag i ansökan till fjällen nu och se till att jag får ett jobb i vintervärlden till nästa säsong, så jag kan åka massa skidor!
Annars slutar folk hit och dit nu, och det ramlar in nya folk. Jättetråkigt att folk slutar, och jag har inte direkt energi för att lära känna nya människor. Men det är som det är.

Annars då? Det är fortfarande jättevarmt ute, och jag tillbringar helst dagarna inomhus där det finns aircondition. På kvällarna går det att vara utomhus i en behaglig temperatur! Men förhoppningsvis går temperaturen ner lite snart så man kan vistas på stranden igen utan att dö

Jag känner att jag är redo att pallra mig hemåt igen, jag vet inte för hur länge. Men jag behöver komma hem en period till alla nära och kära, och "hem" kanske innebär någonstans i fjällvärlden, men då är ni iallafall närmare =)


Nyaste teambilden, juli -09

Jag kan tillägga att jag har varit väldigt glad idag! Fick en samtal från en gäst idag som berättade att en hel buss hade blivit avsläppt på fel terminal på flygplatsen, i vanliga fall hade jag blivit otroligt irriterad och skällt lite på vår agent (okej, inte skällt .. ) men idag tog jag det med en klackspark och var trevligare än vanligt! Tror E blev lite förvirrad där ett tag . .