Kusiner på besök

Har haft det jättetrevligt med familjen Wallgren som vart på besök. Skönt med lite annat folk omkring sig än kollegor hela tiden! Men imorgon drar dom vidare norrut och jag börjar ladda batterierna för att syrran dyker upp om en vecka :-)

Och ladda batterierna behöver jag minsann göra, har vart så mycket att göra på jobbet senaste tiden. Visst är det skoj att ha mycket att göra, men gränsen är nådd och jag är i stort  behov av semester. One week to go!


Freedom Beach

God jul!

God jul och god fortsättning till er alla! Här har vi strålande sol och 30+ dagtid så det är helt okej. Fast jag skulle faktiskt ha bytt bort det utan problem för att få vara hemma med familj, vänner och snö på julafton. Fick svensk julmat iaf, så det är jag glad för :-)

Annars då? Internet har slutat fungera hemma, ska tydligen komma igång igen efter nyår så de är ju bara att hålla tummarna för det, men man vet ju aldrig, ni vet ju hur det gick i Turkiet.... Men upptäckte idag att jag har ett internetcafé nästan vägg i vägg med mig så jag klarar mig nog ändå!

Har legat på beachen två dagar i rad, kusinerna är på besök så de är myspys :-) Middag nästa!


Högsäsong på ingång

Japp, nu har det dragit igång. Telefon, mail & SMS håller oss sysselsatta på kontoret nu, men värsta smällen har nog inte kommit än för på torsdag har vi första jumboflyget som ankommer med 582gäster! Sen smäller det nog till ordentligt, men det känns bra :-)

Efter jobbet idag åkte jag och Emelie iväg till Central Festival, ett stort shoppingcenter. Där blev det klippning och slingning av håret, så nu har jag kortare hår & är mer blond, känns fräääscht! Efter det blev det Sushi, och avslutade kvällen med att äntligen boka biljetter till Bali! 7 januari drar vi på semester :-)

The Day

Igår var dagen med stort D. Men nej, de blev ingen managerpostion för mig den här gången. Det kändes inge vidare först, men nu är det ok. Har en till chans i Januari när jag kan söka flygplatsansvarig, annars får jag väll nöja mig som guide . . Som syrran sa, "det finns en mening med allt", så sant som det är sagt.

Annars har jag haft härliga dagar med Daphne nu. Torsdagkväll började vi med Sushi, igår checkade vi in på hotell Front Village,  myste med massage och massa snack, för att sedan göra Patong osäkert! Idag har vi käkat brunch och nu har hon åkt hem till Khao Lak igen.

Vårt hotellrum!

 

 

 

 

 

Don't stop believing


Phi Phi

Jag tror nog dom flesta har hört talas om Phi Phi öarna, och i onsdags fick jag äntligen åka dit. Började dagen med spöregn vilket kändes mindre bra, men allt som allt blev det en jättemysig dag! Phi Phi är helt klart en av mina favoritöar hitills, det var mysigt och sååå avslappnande stämning, och snorklingen var jättehäftig, neonfärgade fiskar :-)

 

Glatt gäng i regnet. . .

 

Efter en hemsk promenad uppåt fick jag den här utsikten!


Avslutade dagen med snorkling :-)


Julen närmar sig?!

Igår julpyntade jag mitt rum lite!
Och idag öppnade jag min chokladkalender som jag helt glömt bort :-)


Myspys!


Ansökan är skickad!

Äntligen har jag skickat in min ansökan för sommaren 2011. Jag blev jätte nöjd med min ansökan och har fått jättefin respons från framförallt syrran och Elin, tack
Så, ni måste hålla tummarna ytterligare ett tag. På fredag får vi svar!

Igår var det party. Otroooligt roligt var det! Sällskapet och humöret var på topp :-) En lång natt blev det, hoppade i säng kl. 06 imorse, så det är dags att sova snart . .

Jag & Eva igår!



Ledig dag

Idag har jag sovit ut, otroligt skönt! Och det är inte ens soligt idag (surprise!) så jag kan sitta inne med gott samvete och fila på min ansökan. Det går framåt, men det är svårt. Har bett några olika personer läsa igenom den, så jag får lite feedback :-)

Men snart får det vara nog för idag. Ska iväg på massage, boka biljetter till semestern i Januari och sedan är fix för paaarty ikväll!

Oh, happy day!

Tänk, tänk, tänk . .

Ja, det är vad jag har gjort hela dagen. TÄNKT! Kommer nog inte kunna slappna av förän om en vecka då managerpositionerna är bestämda och satta. Jag vet vad jag vill ha, det är team manager för Kemer, Belek & Antalya. Och kommer gå in 100% för det. Vet att det är andra som också tänker det, men håll alla tummar ni har för mig :-)

 

Nu har jag börjat komma igång med Guide Online ordentligt också. Har ju knappt jobbat någonting där sen jag kom till Thailand. Har flängt runt och studerat området, vart på managerkurs och gjort lite annat. Men nu så! Känns bra. Imorgon är jag ledig och har inga speciella planer, förutom att fila på min ansökan och sedan är det party på kvällen som gäller.

 

Är det något speciellt ni vill att jag skriver om? Vill se bilder på?

 

Kemer sommar 2010