Hejdå Sverige, Hej Turkiet!

Väskan är nästan färdigpackad och jag har läget under kontroll. Jag är varken nervös eller orolig, kanske beror på att jag flygit så pass många gånger? Och har koll på både Arlanda och flygplatsen i Antalya? Jag är mest GLAD! Om drygt en timme lämnar vi Gävle för att sedan lämna Sverige kl. 15.45. Ha en bra vecka här hemma i kylan, jag ska njuta lite extra åt er här hemma där borta i värmen ;)

image242

Födelsedagsfirande.

Ikväll har varit en väldigt trevlig kväll hemma hos Stefan, där vi firade honom eftersom han fyllde år igår. Blev bjuden på smörgåstårta, gräddtårta och chokladtårta! Kan ju lova att jag var mätt och belåten när jag rullade därifrån på min cykel. Bra uppladdning inför Turkietresan där man ska glida runt i bikini . .

image241

T U R K I E T

TURKIET PÅ LÖRDAG! Någon som är förvånad att årets (första) utlandsresa går till Turkiet? Näe, kunde väll tro det. För åttonde gånger drar jag dit nu, fast för omväxlings skull så blir det Alanya istället för Side. Så på lördag drar alltså jag, Linda, Anna och hennes bror Daniel iväg i en vecka för att njuta av sol, värme, bad, god mat och shopping! Någon som är avis? Nänä.

image240
Bild från Turkiet sommaren 2007

Workingwoman.

Och jag som trodde att jag bara skulle jobba två och en halv dag den här veckan. But no no, jag behövdes på dagis och snäll som jag är så rycker jag ju in! Så nu blir det jobb hela veckan (mån-fre), vilket innebär mera pengar till mig. Men det är himla tur att jag fick bra tider i slutet av veckan (7.30-14.00), för om allt går som planerat drar jag iväg till Turkiet på lördag och det finns ju faktiskt en del att fixa innan dess.

Party?

Idag är det ett riktigt sitta-inne-och-titta-på-film-väder men ikväll trotsar jag minsann vädret och pallrar mig ut! Regnet faller ner för fullt . . men det stoppar inte mig. Skål!

image239

The first day . .

Idag har jag gjort min första dag på Willys. Det kan ju tyckas att det är ett jobb med låg status, men dom betalar bra! Här på Willys i Gävle verkar dom vara ett himla trevligt och lättsamt gäng, och väldigt hjälpsamma. Om ni tror att det bara är att sätta sig i kassan och dra streckkoden på varorna så har ni fel. Det är sjuhundraelva PLU-koder som ska in i huvudet så jag är skapligt trött i huvudet och kommer sova gott ikväll . . Idag har jag lärt mig 4237 = banan & 4088 = röd paprika! Någon vet vad 4727 eller 4593 står för? (Jag har en fusklapp)

image238

Mmm.

Nog är det lite kyligt i luften, men vad gör väll det när solen skiner och fåglarna kvittrar? Har precis varit på en otroligt härlig promenad! Har gjort en perfekt promenadslinga som tar ungefär en timme att gå. Nynäs-Sätra-Tolvfors-Vallshage-Kungsbäck-Boulognern-Nynäs. Det trevliga med våren är ju att det är så mycket folk i rörelse, hela stan vaknar till liv!

Vilken helg!

Jag hade faktiskt planer på att vara hemma och ha en lugn hemmakväll framför tvn i lördags eftersom jag kände mig rätt sliten. Men det blev inte riktigt så. Linda lyckades få med mig hem till Simon där det vankades mys i solskenet som uppladdning för cruisingen! Jag är ju inte den som gillar cruisingen sådär jättemycket, men i lördags var det riktigt trevligt. Igår mår man väll som man förtjänar efter två dagars intag av alkohol . . But here I am, still alive efter helgens äventyr!

image238
Fler bilder från helgen hittar du
HÄR!

Gårdagen.

Gårdagen blev himla trevlig! Solen sken och humöret var på topp. Låg ute i solen och pressade lite för att sedan möta upp Linda på stan och planera kvällen. Grillning hos mig och sedan utgång blev det. Var lite orolig där ett tag att vi inte skulle få ihop några folk, men det löste sig till slut och vi blev ett trevligt gäng som käkade gott, umgicks och sjöng singstar! Hamnade på Slickcity där vi dansade natten lång, typ. Någon fick för sig att trampa med sin klacksko på min fotknöl också, Elin var räddaren i nöden som hade plåster, men det gör ont fortfarande.

image236
Det är inte alltid så lätt att öppna en vinflaska . .

2008-05-09

Ledig, 19 grader i skuggan och klarblå himmel!
Behöver jag säga något mer?

Magic Of Dance.

Ikväll har Ackes Dansskola haft uppvisning på Gävle Teater. Jag var där i sällskap av Stefan för att se bland annat Linda vicka på höfterna! Var många väldiiigt bra danser, men efter att ha suttit still i 3 timmar (inkl. 20min paus) och sett x antal versioner av street, show, latino, pardans så blir det lite för mycket för mig. Men jag måste erkänna att det rycker lite i kroppen och nog ångrar jag lite att jag inte började dansa en gång i tiden!

Underbara sol.

Tänk att solen kan styra ens humör så mycket!
 Jag knallar runt och njuter av livet för tillfället!

image235

Min nya vän.

Jag har fått en ny vän som är lila. Himla snygg också! Eftersom jag hade begärt nummerflytt av mitt mobiltelefonnummer från 3 till Telia (som genomförs inatt) var jag tvungen att köpa ny mobiltelefon idag. Och det var verkligen på tiden, eftersom jag och min röda kompis varit lite ovänner på senaste tiden. Men nog känns de lite motigt att säga hejdå till röd, för vi har ju varit ett bra team ändå! Och min blåa kompis kommer nog inte användas lika flitigt framöver då min nya lila vän har både walkman & radio . . Färgglada klubben minsann!
image232
image233image234

Spännande post.

Idag fick jag minsann hem ett nummer av Veckorevyn i brevlådan. Rätt förvånande faktiskt då jag inte kommer ihåg att jag skickat in en prenumerationslapp, så jag frågade syrran om hon råkat göra det i mitt namn . . Men icke. Jag ska tydligen få 4st gratisnummer, för att jag är så bra, eller vad?! ^^, Thanx anyway.

Och helt plötsligt rinner jobbdagarna in . .

Nu blir det dagis för hela slanten två veckor framöver, eller i allafall 4 dagar per vecka. Men med tanke på att jag inte jobbat speciellt mycket senaste veckorna blir det nog alldeles lagomt. Och sen ska jag iväg på jobbintervju för ett sommarjobb imorgon under dagen också, så jag hoppas hoppas att det blir något vettigt utav det! Men tanke på att jag står med en lägenhetshyra som ska betalas från och med juli så borde jag ju vara lite stressad över det där med sommarjobb, men det lööser sig . .

One Tree Hill s05e07



Jag kan se det om och om och om igen . .

I would walk 500 miles . .

Det finns dagar då energin verkligen ligger på botten, typ idag. Men eftersom vädret var varmt och skönt (tyvärr ej så soligt), så kände jag mig tvungen att pallra mig ut på en promenad. Sagt och gjort, ut kom jag och vad härligt! Med bra musik i öronen och lagomt mycket kläder så flyger jag fram känns de som. Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag ta tag i att rensa undan vinterkläderna, då blir mamma glad.


. . to fall down at your door

Fredagkväll.

Vilket lyckorus man får i hela kroppen varje gång man tittar på Så ska det låta. Kvällens program gav mig rysningar och jag drogs med i musiken och började sjunga jag också! Underbara musik, du räddar mig från alla gråa stunder.

2008-05-02

En lugn och skön dag som innehållit en sväng på stan och firande av Johanna som fyller år idag! Happy Birthday to you! Alltid lika roligt att träffa er och se hur mycket Moa har vuxit, sötbebisen :)

Sen har jag faktiskt deklarerat, jag fasade ju lite för det, och efter lite tjaffs med pappa (vilket jag förberett mig på) så lyckades jag finally skicka in den. Jej.

Jag är hög nu sen den dagen när du kom . .

Det är helt omöjligt att bli trött på Lars Winnerbäck's låtar. Helt omöjligt. Jag skulle lätt kunna lyssna på dom dygnet runda ända fram till Augusti då det är planerat att gå på hans konsert i Gävle. Texterna, melodierna, hans röst. Åh!


. . ja, jag är hög nu och kan inte somna om
och jag undrar om jag någonsin ska nyktra till någongång
med dig, med dig, med dig.