2007-05-31

114800-22

har smhi rätt väderprognos för dagarna framöver tro?
vi får nog hoppas, vänta och se...

2007-05-31

TRE..

...jobb jag haft i mitt liv: Simlärare, Skidlärare, Dagisvikarie
...platser där jag bott: På Nynäs i Gävle, i stan i Gävle, Kläppen
...platser där jag semestrat: Turkiet, Bulgarien, Cypern
...utav mina favoriträtter: Wok, Potatissoppa, Grillat kött
...platser där jag helst skulle vilja vara nu: På stranden i något varmt land, på stranden i något varmt land eller på stranden i något varmt land!

Vädret är verkligen otroligt dåligt här hemma nu, det har regnat och varit kallt en vecka nu. Så en resa till något varmt land skulle verkligen inte sitta fel just nu, kanske ska sikta på att dra iväg v.24?! Hör av dig om du vill följa med!

2007-05-23

inatt fick jag en smärtsam biverkning av hostmedicinen cocillana-etyfin som jag tagit tidigare under kvällen. jag trodde jag skulle avlida där ett tag, övre delen av magen gjorde fruktansvärt ont och det var tungt att andas. panik minsann! mamma väcktes och blev orolig .. pappa tillkallades och han fick hämta a-fil och ringa sjukvårdsrådgivningen. jag kunde varken stå/sitta/ligga pga smärtan, vad gör man då?! men sisådär tio minuter efter att a-filen druckits upp försvann smärtan huxflux och jag kunde sova gott. inatt får jag helt enkelt ligga o hosta om det ska vara så ..

2007-05-22

2007-05-22

kan det vara möjligt? är värmen och sommaren på väg?
jag väntar och hoppas ...

2007-05-22

jag kan ju lova att jag är hyffsat less på min förkylning nu, som övergått i HOSTA. bah. vet nog inte vad som är värst, hosta stup i kvarten eller behöva snyta sig. hej i-landsproblem! idag blev det jobb iaf, klockan åtta blev jag väckt och halv nio skulle jag vara på plats, hej stress?! men de löste sig. dagens fråga från ett barn "- är du gammal?" haha.
imorgon ska jag besöka de där populära stället arbetsförmedlingen, även fast jag fick träffa en otroligt trevlig människa senast jag var där (en vecka sen) så är jag fortfarande lite rädd för det där stället .. men förhoppningsvis kan dom hjälpa mig så jag kan få pengar från alfa-kassan.... förhoppningsvis..
nu ska jag fortsätta ligga här i sängen o hosta o tycka synd om mig själv innan det är dags för att sova. nattinatt!

2007-05-20

imorse trodde jag att jag skulle dö. jag hade så fruktansvärt ont i huvudet att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. jag tror nog dom flesta som dricker alkohol vet vad jag menar .. men med en huvudvärkstablett, en del vatten och lite mera sömn så mådde man tipptopp! o sen flöt dagen på med städning, solning, promenad!

igår var det party, o en hel del godingar från kläppen hade pallrat sig till gävle, riktigt trevligt att se er igen .. även fast ni var på fel plats lixom :b sen bytte jag umgänge o slutade på hangloose. eller ja, jag slutade väll i sängen till slut. o här ligger jag nu igen ..

Out of my life, out of my mind
Out of the tears we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, out of my bed
Out of the dreams we had, they're bad
Tell them it's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad

2007-05-17

j o s e f i n e säger:
altså.. jag förstår inte .. har du ett sår på foten där de åkt in ett hårstrå eller?
Janet 12/6-07 säger:
ne alltså de kryper in genom huden
j o s e f i n e säger:
uh, det har jag då aldrig varit med om..  
j o s e f i n e säger:
de lät skumt
Janet 12/6-07 säger:
de gör skit ont
Janet 12/6-07 säger:
 de e skumt


okej, det är synd om janet som har fått jätteont i foten på grund av det där. men det lät jätteroligt oxå, för jag har aldrig hört talas om att något sånt där kan hända. hoppas det blir bra snart du!

2007-05-17

hej, jag hatar att vara förkyld. bah, näsan rinner och jag hostar. osså är jag jättetrött. stackars mig. kanske blir några avsnitt oc i sängen nu? skulle ju inte vara helt fel .. så jag har avslutat den där serien till slut.

igår var det utgång, trevliga förfester med trevligt folk .. men sen så var det på tok för mkt folk på slick o då sjönk partyhumöret. men skitsamma var det väll, snart helg med party (vaaaart?) allt krockar i helgen, jobbigt läge.

haha, jag är på sjunghumör nu, men nej, det gick ju inte så bra eftersom min hals är sjuk .. tror nog att det blir sängen nu. det enda rätta.

2007-05-13

det finns två ord som beskriver året eurovision song contest HELT VÄRDELÖST. bah, jag blev riktigt sur igår när man såg hur rösterna fördelades och sverige slutar på 18e plats... 18e av 24a. Att det blev så när mer än hälften av alla bidrag var skit så kallar vi det fiasko. Finlands låt var oxå bra, men den hamnade ju vid Sverige .. och Rysslands var bra, o den blev ju faktiskt trea. Men ändå .. O att discokulan (kalla det vad ni vill) från ukraina kom tvåa är ju lite otroligt .. Hon(?) hade lika gärna kunnat vinna som ett bevis på att hela tävlingen är förstörd. BAH! Ja, jag är lite upprörd .. det var det första mamma frågade mig när jag kom hem igår .. Men det är så feeeel. Jag säger som Aftonblades krönikör Markus Larsson "Inatt dog Eurovision".

Vad tycker ni om gårdagens Eurovision?!
Words, I like to break 'em
Words I'd like to shake 'em
Shake them from my troublesome mind
And why? -Heaven knows, It's a joke I suppose
But baby, I'm the worrying kind

_____________________________________
Leave me alone, I wanna go home
I don't wanna see you so leave me alone
Leave me alone 'cause I feel like dying
Leave me alone, I wanna go home
I couldn't care less if love just lies dying
And this is goodbye, just leave me alone

2007-05-12

idag är det lördag och jag har gjort ovanligt mkt redan .. har varit på möte och på prommis med karin i solskenet, synd att det blåser bara. nu sitter jag här med halsont och huvudvärk, bah. hade sjukt ont i halsen inatt, otroligt att jag genomled(?) natten utan halstabletter. ikväll blir det churchstreet och schlager även om jag har ont i halsen, jag laddar! mitt sällskap får stå ut med att bli smittade ... :b

riktigt härligt var det att komma igång med jobbandet i veckan, hoppas det fortsätter nu i veckan. o sen är det spännande grejer på gång angående jobb .. så vi får väll se vart det leder! ^^

Och jag känner inte riktigt 
Och jag lever inte riktigt
Under dagarna som inte riktigt finns
Men så kommer en säsong igen
Och strömmen går igång igen
Och nätterna blir ljusa
Och jag känner och jag lever
Och jag minns

Att allting, allting, allting
Allting, allting ja allt
Är nästan perfekt
Ja allting, allting, allting
Allting, ja allt
Är nästan perfekt

2007-05-10

jag måste ha världens bästa vänner jag .
helt otroligt vad jag tycker om er!

2007-05-10


om man är positiv som fan då går allting bra



2007-05-09

haha, gjordet ett test här alldeles nyss. "Din ålder borde vara 26.3 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse" okej lixom?! med kommenteraren: "Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? eller varför inte beställa en resa till Kos?".

såå, hur ska man tolka det där då? :b

idag har jag varit dålig, för jag avbokade spinningpasset som jag borde ha gått på .. men, jag får ta en långprommis i hemlingby senare istället, vädret är ju lagomt så.

2007-05-08

imorrn ska jag upp typ skittidigt så därför borde jag sova nu. men det är faktiskt inte så enkelt när man har börjat vända på dygnet lite halvt, hade ju hoppats på att jag skulle vara slut efter en dag på dagis, men icke! men nu ska jag väll inte säga så mkt .. börjar ju 7 imorgon så då kommer jag säkert somna sött imorrnkväll .. nattinatt då!

2007-05-08

först har man inget jobb alls o nu bara ramlar jobben in. det var ju trevligt! idag har jag varit i bomhus på ett trevligt dagis och resten av veckan ska jag vara i andersberg, bara att hoppas på det bästa. sen har jag fått jobb som sommarkulanledare två veckor i sommar oxå, bra grejer! liver knallar på lixom, jag trivs. men nu har jag jätteont i magen o huvvet så sängen lockar nå otroligt .. så ciaao!

2007-05-07

jag som tänkte gå till johanna innan det började regna, för man såg att det började dra ihop sig minsann. men NU började det spöregna, precis när jag skulle gå. vilken miss...

2007-05-06

nu har jag varit på spinning, och det är min grej det! hur bra som helst.

2007-05-06

solen skiner och livet är underbart. eller nått?! har kommit fram att det är ganska dumt att hänga upp sig på skitsaker, så varför inte gå vidare och leva livet lixom. bra där josefine! helgen har varit lugn och väldigt trevlig. middag hos grannarna, konsert, fika, film, träning osvosv. haha, känns ju bra att man kommer i favvojeansen igen .. vilken lycka.

imorgon hoppas vi på dagisjobb. jag kan inte gå runt o driva hela dagarna längre. antingen blir jag otroligt lätt rastlös eller så är jag extremt dålig på att komma på saker att göra?!

2007-05-04

igår var jag jättesugen på att blogga, men bara för det så funkade det ju självklart inte. o nu är jag inte sådär jätteblogg sugen, men jag har inte så mkt att göra ändå så. det börjar bli lite jobbigt att inte ha så mkt att göra om dagarna nu . . det skulle alltså inte göra så mkt om jag fick jobba en massa. meen, vi får väll se hur det blir mä de.

igårkväll kom mamma in i mitt rum och frågade om jag hade en ficklampa, för hon hade tydligen tappat bilnyckeln ute i våran stora trädgård i mörkret. bra där! well, vi sätter igång att leta .. hon går runt i trädgården "jag låste bilen och gick en sväng i trädgården, tog in dynan från en stol och sparkade fotboll med alfons" ingen nyckel hittar vi. vi går in och hon säger "sen hängde jag alfons koppel på hans krok och hänger upp min jacka". hon har fortfarande inte nån aning om vart nyckeln kan ha tagit vägen .. tills hon vänder på huvvet o tittar in i nyckelskåpet där bilnyckeln hänger.. duktig mamma!

den här helgen ska bli lugn hade jag tänkt mig. ska till grannarna ikväll o vara social där alla äter surströmming, jag har inte vågat prova än för jag tycker lukten säger allt.  meen, det kan nog bli trevligt iaf. sen har jag funderingar på att städa min bil, det skulle behövas .. men det känns inte som man prioriterar det så mkt faktiskt :b vi får väll se hur det blir med den saken. lite promenader i helgen oxå kanske?

2007-05-02

börjar med att säga grattis på födelsedagen till johanna :)


Dagens låt: Shirley Clamp - När kärleken föds
Dagens frisyr: Utsläppt & hårnål i sneluggen
Dagens smink: Öhm, det vanliga?
Dagens outfit:  Myskläder hela dagen ^^
Dagens Tv-tittande: Fanns inget bra att se idag . .
Dagens vill ha: Jobb! Så jag får något vettigt att göra om dagarna
Dagens saknad: Hm..
Dagens present: En boll till vovven!
Dagens läsning: Gossip Girl - Ni vet att ni älskar mig
Dagens måste: Musik?
Dagens dricka: Vatten
Dagens köp: En bok
Dagens träning: Promenad
Dagens mat: Mammas fläskfilespecial
Dagens humör: Lite upp och ner beroende på vad jag har gjort !


för tillfället gillar jag det där med långa promenader med bra musik i öronen och ligga i sängen o läsa gossip girl (jättebra bokserie, rekomenderas!). bra musik just nu är laleh, salem al fakir, hello saferide och mika .. det lät inte riktigt som mig, eller vad säger ni? jag kanske inte är helt hopplös på musikfronten ändå! än finns det hopp för mig.

sista april blev riktigt trevligt. började med att laga mat och jag blev satt på att fixa kycklingen .. de ni .. det går framåt för mig på alla håll och kanter. men ja, maten blev toppengod .. och det var nog inte tack vare mig utan vi var nog ett bra team! jag, karin, tessa och lite stefan.. han kletade ju faktiskt choklad på chokladkakan. vi åt, det dök upp mer folk och sen blev kvällen riktigt trevlig med braiga människor! (några finns på bild nedan och vi var ju så snygga i karins badmössa! ^^)






D
et sägs att ovan molnen är himlen alltid blå
Men det kan va' svårt att tro när man inte ser den
Och det sägs att efter regnet kommer solen fram igen
Men det hjälper sällan de som har blitt våta


sometimes life's not fair

jag finns här för er <3