Väntan.

Jag vill åka iväg, jag vill starta mitt nya äventyr nu! Jag orkar gå runt och vänta längre . . Just nu känns det inte alls jobbigt att åka iväg, visst, jag kommer inte få träffa mina nära och kära på ett tag. Men i dagens samhälle är det ju hur lätt som helst att hålla kontakten ändå, även om jag hamnar på andra sidan jorden. Jag har gjort mitt i Gävle för den här gången.


Fly away with me

Besvikelse.

För inte alltför längesen läste jag boken P.S. I love you, en otroligt fin och mysig bok som man inte ville lägga ifrån sig. Boken har även gjorts till film och kom nyligen till Sverige, igår såg jag den och vad besviken jag blev. Jag hade antagligen tyckt att filmen var mycket bättre (det är en typisk jossa-film) om jag inte läst boken innan, för nu stämde dom inte med varandra. Så ett litet tips, välj mellan att se filmen eller läsa boken!


Vilket flyt.

Det kanske var tur att jag blev sjuk ändå, för hjälp vad mycket jag har fått gjort dom här två dagarna! Ett tecken på att jag jobbat på tok för mycket senaste tiden och inte hunnit med något annat alls . . Men nu har jag alltså koll på läget och ibland undrar jag vad jag har gjort för att förtjäna sådant flyt som jag haft senaste tiden (eller ja, typ jämt . .) Jag får ju i princip jobb serverade framför mig och idag blev det bestämt att lägenheten kommer hyras ut i andra hand till A, som också ville ha mitt mobila bredband. Greejt! Det viktigaste jag måste fixa nu framöver är ett nytt pass, himla tur att jag kom på det. Sen skulle jag behöva en ny extra mobil, eftersom min är låst till Telia och en ny minidator skulle ju inte heller vara helt fel, men det är ju inte viktigt. . Tur att man är gjort av pengar *host*

Deckad i sängen.

Ja, nu har det varit mycket tjat om hur jag mår. Men eftersom jag så sällan blir sjuk så tycker jag så synd om mig själv när jag väl blir det! Idag sjukanmälde jag mig, och tur var väll det. Var och vaccinerade mig på förmiddagen, men sen har jag legat deckad i sängen resten av dagen. Blir hemma imorgon också, men ska försöka göra lite nytta då, som t.ex. ringa adressändring och 3. Det bra med att vara hemma såhär är att jag har väldigt mycket tid över till att få ordning på allt som behöver göras innan jag åker & jag kan plugga på om Fritidsresor!

Nu ska jag göra ett försök att sova. .

Hej förkylning.

06.30 imorse  tänkte jag ringa och sjukanmäla mig, fruktansvärt ont i halsen. Men det får bära eller brista idag, det känns trots allt bättre just nu. Men jag ser fram emot då jag slutar kl. 19, då tänker jag dra raka vägen hem och bädda ner mig framför en film i sängen . . Janet har piggat upp min morgon iallafall, på fredag är det helrenovering som gäller av håret, woho!

Ha en bra dag, jag har laddat med halstabletter och nässpray!

Halsont.

Nu har jag haft ont i halsen till och från i över en vecka. För tillfället har jag sådär ont så man inte vill svälja, och inte hjälper det med te eller halstabletter. KUL! Jag får hoppas på det bästa och att det gått över till imorgon . . Jag är ju arbetsnarkoman för tillfället, och hoppas på en lika trevlig lön den 25e september, som jag fick idag ;) Men då kan jag ju inte vara sjuk!

En ledig helg.

Den här lediga helgen har varit underbar och välbehövd, men jag har även haft tid att tänka och nu börjar det gå upp för mig att jag faktiskt ska iväg snart, den 17 september för att vara exakt. Idag har jag haft folk här som tittat på min lägenhet som ska hyras ut i andra hand, jag har tagit kort på bilen så pappa kan lägga ut en annons på blocket, jag och mamma har diskuterat försäkringar, vaccination, adressändring osv. Och nu ikväll har jag varit hos Matilda och sagt hejdå till henne, hon åker till Norge imorgon, jag åker till Gran Canaria snart. Vi kommer träffas tidigast i April nästa gång, APRIL LIXOM, det är 8 månader tills dess. Idag har det för första gången känts jobbigt efter att jag fått besked om utbildningen . .

Matilda & Jag, Tänndalen april -07

Slutkörd.

Klockan är inte ens nio och jag har bäddat ner mig i sängen. Har legat och kikat på Ugly Betty och varit nära att somna två gånger. . Den här veckan har varit tuff, men den börjar lida mot sitt slut och jag ser fram emot en ledig helg. Eller ledig och ledig, jag har ju en del jag borde ta tag i att göra innan jag drar iväg på utbildning . .

YES!

Den senaste veckan har jag blivit riktigt bortskämd på komplimangfronten. Jag har fått komplimanger av familjen, vännerna, jobbarkompisar, grannar om hur jag är som person. Tack vare detta var jag stark nog att ta mig igenom torsdagen då en intervju ägde rum. Jag kände snabbt att det gick åt skogen (ibland har man lite för höga krav på sig själv) och vid dagens slut trodde jag att det var kört, men jag hade ju iaf försökt.

Jag har gått på spänn hela helgen i väntan på mailet som damp ner i mailboxen idag,

Jag är en av dom som blivit antagen till Fritidsresors reseledarutbildning, vilken lycka!

Update.

För det första får ta tillbaka det där med att jag är arbetslös från och med måndag, för nu har jag blivit erbjuden några veckors jobb på dagis, tack och bock! Och för det andra börjar extrajobb på Willys droppa in redan nu och för det tredje har jag ont i halsen och näsan börjar täppas igen, låter det som att jag har tid att bli sjuk? Näe, jag tror jag hoppar över den biten.
Godnatt

Framtiden.

Jag borde vara orolig över vad som händer efter att den här veckan på Willys är slut, för då är jag arbetslös. Jag borde vara skitnervös eftersom jag ska till Stockholm ikväll, en av mina drömmar kanske blir till verklighet. Jag är varken orolig eller nervös, utan jag tar det som det kommer. Det måste vara ett framsteg för mig, jag som alltid vill ha min närmaste framtid planerad. Ibland är man förjäkla nöjd med livet.

It's over.

Cityfesten är slut för i år och bäst i år har varit maten, utan tvekan. Idag är det tungt, jag mår som jag förtjänar. Kvällen igår tog en oväntad vändning och det blev fel fel fel. Tack Linda för att du var där när jag behövde dig som mest. Nu ska jag äta upp mina nudlar och sen kikar Tessa förbi, och då blir det tjejsnack, hon kunde inte ha valt en bättre dag att komma hit faktiskt.

20080808

Igårkväll somnade jag kl. 21.00 när jag tänkte börja läsa en ny bok. Slutkörd? Näe, vadå? Vaknade till en halvtimme senare och gick runt som en zombie för att stänga av datorn, släcka, borsta tänderna osv. Och självklart hade jag problems att somna efter det. Men här sitter jag nu och är laddad för sista dagen på jobbet den här veckan, jej! Sen ikväll är det väll party?! Have a nice day. Det är ett snyggt datum idag förresten!

Städning.

Det ser ut som skit här hemma nu (okej, ni som varit här på senaste tiden kommer inte hålla med, men pedant som man är så känns det så). Massa disk som väntar på att bli diskad, kläder överallt, saker överallt och ett golv som behövde dammsugas för sisådär två veckor sen. Så nu ska jag greja runt här hemma osminkad och i myskläder för att sedan fräscha till mig och dra ner på Cityfesten och käka!

Nu är det dags igen . .

. . som vanligt den här tiden på året, för Cityfesten! Jag ska pallra mig ner på stan om ett litet tag för att äta något gott, tex. langos och titta på Linda som dansar! Kvällen bjuder på grillning och antagligen ännu ett besök på cityfesten, ni vet var ni kan hitta mig dagarna framöver . .

Vart tog sommaren vägen?

Jag är sjukt trött och seg idag, och vädret gör ju inte saken bättre. Men nu ska jag dra ner på stan med Linda och göra det vi är bäst på - shoppa! Förhoppningsvis får det mig på bättre humör . .