Packtime.

Haha, jag var duktig och packade lite när jag skulle hem och kunde byta ut den lilla väskan här hemma mot en större, så de skulle bli lättare att packa när jag sedan ska byta destination. Men nu har jag shoppat för mycket här hemma, så jag måste ta med både den stora och lilla väskan tillbaka till Lanzarote, well well.  Håller alltså på att packa för fullt just nu, men kommer av mig hela tiden, för så roligt är det faktiskt inte. Imorgon bär det av tillbaka till Lanzarote, blandade känslor är det verkligen, men jag vet att jag får ett varmt välkomnande när jag kommer tillbaka så det är skönt :)

Semester

En update skulle väll sitta på sin plats nu tror jag. För det första vill jag tacka för alla gratulationer jag fick i lördags, och ett stort tack till alla som kom hit under lördagkväll, jag tycker om er alla så mycket! Min födelsedag blev något alldeles extra just eftersom jag hade varit borta så länge, och alla nära och kära hade pallrat sig till Gävle för min skull (antar jag :b), dagen spenderades med  födelsedagsshopping tillsammans med mamma och kvällen i goda vänners lag hemma i rosa huset. Många fina presenter, bla. kläder, parfym, hårinpackning, vin, blommor, en dag i kungsberget med linda och SNÖ. Yes, ni hörde rätt, jag fick en påse med snö att ta med mig tillbaka till Lanzarote. Tanken var ju god, men jag tror tyvärr jag får lämna den kvar här . .


LYCKA!


Annars har dagarna sprungit iväg alldeles för snabbt. Söndagen spenderades på stan med lunch, shopping och fika. Igår shoppade jag och pappa loss, en ny kamera och en liten och smidig hårddisk som jag håller på att fylla med massa serier! Sen tog jag bilen till familjen Bäckström-Berg och hälsade på, hjälp vad lilla Moa hade blivit stor! Sen blev det ännu en till fika i stan (bra sätt att umgås på) och självklart en massa snack.


Sötare unge kan man ju försöka leta efter

Dagen har spenderats med Linda i Kungsberget och med skidåkning, jag kan inte ens förklara känslan. Men det var helt U-N-D-E-R-B-A-R-T att stå på ett par skidor igen och backarna var super! Förhoppningsvis blir det lite mer skidåkning imorgonkväll, annars får jag leva på den här dagen länge. Vi hann även med lite shopping på köpis och sedan ett besök på MAX.


Ännu ett happy moment


Kort och gott kan jag säga att jag har det super hemma, och är inte redo att åka tillbaka än . .

Tomorrow is the day

SWEDEN TOMORROW!

Jag hoppas att Sverige och snön är redo för mig. . .



Siesta

Idag har jag haft en riktigt härlig siesta. Har hunnit tvätta en maskin med tvätt och legat ute i den underbara solen, och idag som kom jag faktiskt ihåg och smörja in mig . . så förhoppningsvis ser jag inte ut som en kräfta senare! Nu ska jag äta lite och sedan bär det av till kontoret igen, lugn och skön dag, me like.


3

Snart är det fredag! Och fredag är en bra dag, för då ska jag minsan åka hem till Sverige och snön (!?). Jag hoppas verkligen att det är bra väder när jag är hemma en vecka nu, är det för mycket begärt? Jag måste ju få lite underbar skidåkning. Och sen vet jag att jag kommer få träffa massa underbara människor under min semester hemma också, speciellt på lördagen då det vankas födelsedagsparty! Åh, jag saknar er alla så mycket, jag ser verkligen fram emot helgen!

Annars känns jobbet rätt tråkigt just nu, händer lixom ingenting nytt, samma lika hela tiden. Men dagarna går och jag trivs väldigt bra med mina kollegor. På torsdag är det möte och sedan mingel hemma hos oss då det bjuds på pastasallad och dricka, och lite grillning för den som är intresserad av det. Ska bli väldigt trevligt, även fast jag måste hjälpa till att laga pastasallad till 30pers och städa huset . . Well well, det får de väll vara värt.

Så, vilka får jag äran att träffa på lördag?! ;)


Jag & Janni och lite sangria

Summerdestination

Oj oj, nu känns det som att jag har jättemycket att skriva. Maybe, maybe not. Idag har varit en jobbig dag, för idag lämnade Mariella oss, och det var gråt och tårar, och jag kommer sakna henne jättemycket för hon har inte bara varit min manager, utan en väldigt bra vän. Men våran nya manager är ju ingen mindre än Pauliina, så det kommer bli jättebra!
Och idag lyckades jag pallra mig iväg till doktorn också, jag tror han blev lite förundrad över varför jag inte kommit tidigare för min hals såg inget vidare ut alltså, men nu ska jag käka medicin i en vecka och på återbesök på måndag. Har lagt ut 37€ på medicin, tur att man tjänar så mycket pengar i det här arbetet *host*.

Annars då? Jag och Janni (våran nya danska guide) var ute i onsdagskväll och drack lite sangria och sjöng karaoke in på småtimmarna, så igår låg jag deckad på en solstol på terrassen hela dagen och lyckades somna 2 timmar i strålande sol utan att ha smörjt in mig, fick en väldigt fin (röd) solbränna! Så det var ju lite klantigt av mig. Och sen var det ju också dagen med stort D igår . . . .

Och nu mina kära vänner, jag lyckades få mitt första hands val så, TURKEY & ALANYA NEXT!
Så fan om ni bokar resa någon annanstans än till Turkiet i sommar nu . . ;)


Dan före dan . .

Ja, det var ett himla gnällandes på mig nuförtiden, men jag har fortfarande ont i halsen. Och det är inte normalt för att vara mig, så imorgon blir det ett besök hos doktorn om jag fortfarande har ont då, jajemänsan. Annars knallar det på ändå, idag har jag haft en riktigt lugn service och sedan öppet hus i barnklubben då jag spelade spel en timme, riktigt trevligt och inte alls för ansträngande. Sen har jag legat på soffan tills nu, då jag måste ta tag i mig själv igen eftersom det snart är dags för service igen, och sedan möte.

Och imorgon är det dagen med stort D, eller något. Alla verkar gå på nålar just nu, men jag är kolugn, vet inte om jag borde vara nervös? Imorgon får vi i allfall veta vart vi hamnar till sommaren, så om ni vill  vill göra mig en tjänst, håll tummarna för att det blir Turkiet nu! (dom brukar ha mycket sista minuten och billiga resor dit . . )

Sjukling.

Ja, jag mådde ju inte helt hundra senast jag skrev, och tyvärr blev dagen igår inte bättre utan sämre. Vaknade upp med världens halsont och huvudvärk, men eftersom det bara var jag och Mariella som jobbade igår fick jag pallra mig upp till välkomsmötet iaf, men efter det gick jag raka vägen tillbaka till sängen. Och där har jag i princip legat tills idag, om man räknar med soffan också. Men det går mot det bättre iaf, jag är ju inte en sån där person som är sjuk i flera dagar, som tur är!

Veckan som kommer blir nog bra, jag har två lediga dagar, ett bra schema och på torsdag (på syrrans födelsedag!) får vi veta vilken destination som väntar till sommaren, så nu hoppas jag att ni alla håller tummarna för mig att det blir Turkiet, även om ni helst vill att jag ska komma hem ;)


Anna, Linda & Jag i Turkiet i våras :)

. . .

Nu orkar jag inte mera. Ingen energi till någonting, helst vill jag krypa ner under täcket och stanna där tills, ja, tills när? Jag har ett jävla skitutflyktskompendium som ska översättas till engelska, och sen när har jag varit duktig på engelska, bah. Och jag har ont i halsen, och idag åkte Gunilla och Ida hem på semester, och Mariella lämnar oss om en vecka. Och det var bara too much på flygplatsen idag, inte alls roligt. Som Pauliina sa för någon dag se "Du behöver semester Josefine". Japp, det är nog så sant som det är sagt, för just nu är jag mest less på allt och ingenting.

Jag behövde nog bara skriva av mig lite ikväll, är nog bättre imorgon! Ny dag, nya tag.

Pisspottsväder

Idag har det varit riktigt pisspottsväder, kallt, blåsigt och jävligt. Och inte nog med det så kommer det världens regnväder på eftermiddagen, och det var ju lagomt kul att gå hem i, såg ut som jag hade duschat när jag klev innanför dörren! Nu har jag i allfall sökt ny destination till sommaren, och det blev såklart Turkiet för hela slanten, så nu håller vi tummarna, jag behöver lite sol och värme!

Och så har ju mamma rest hem också, det var väldans trevligt att ha henne här och jobbigt när hon åkte hem. Men vi hade en väldigt bra vecka tillsammans och jag kommer ju faktiskt hem på semester en vecka snart. Helt tokigt att det redan är februari, tiden rusar iväg. Och ännu en gång vill jag påminna er om att jag är hemma i Gävle på min födelsedag, och då är det party! Men jag vill inte ha några presenter, för jag har tillräckligt med saker som det är . . Måste ju få med mig allt vidare till nästa destination.

Nu ska jag nog placera mig framför en film och sen sova, Natti.


Mamma, Jag & Helena åkte ubåt!