Hej feber

Det är ju lite svårt att avgöra egentligen om jag har feber. Men med tanke på att jag legat inne i 18-gradig AC hela dagen, men ändå svettats - frysit - svettats, så har jag nog feber. Trött som bara den är jag också, sov till 11 först, och somnade sedan 2 timmar till på eftermiddagen. Det var min lediga dag det!


Bilder från vår Team-dag som vi hade i Dim Cay för någon vecka sedan!


Roligast idag:

Mathias sitter på Guide Online och hjälper mig att svara telefonen, först är det ett vanligt samtal som lyder ungefär "hur har ni det? vad kan jag hjälpa er med?" och helt plötsligt utbrister Mathias: "EN HUND?!, vill du ta med en hund hem till Danmark?!".

Haha, lätt bäst idag!

Det blir en dag på stranden . .

Vad jag älskar dessa lediga dagar! Igår jobbade jag 8-13, och då blev det inte mycket gjort eftersom vi inte hade något internet. Och sedan drog jag och Sami iväg till stranden för att steka lite. Sen blev det middag på Palm & Olive och ett stycke utgång, men jag var såå trött så det blev bara en drink, och sedan hem till sängen.


Mathias & Sami

Me & Fina Ida

Idag tyckte Ida att jag hade sovit färdigt kl. 11.30 så då bar det av till stranden. Och där har vi njutit hela dagen lång på en varsinn luftmadrass guppandes på havet. Snart ska vi laga mat till våra vånings-kompisar och sedan blir det nog lugnt framför en film kan jag tro . .


Myspys dag

Igår hade jag en riktig höjdardag. Var ledig och hade väll egentligen planer på att sova ut och bara vara. Men efter ett snack med bland annat Ida, så fick hon med mig på utflykten till Manavgat igår, och bra var väll det. Skönt att komma iväg lite från Alanya och bara njuuuta! Båtutflykt på Manavgatfloden med sol och bad. Några uppfriskande dopp i det 15 gradiga flodvattnet blev det också. Kvällen bjöd sedan på ett besök hos Pascha Bay gänget med BBQ-buffé, High School Musical show och Mathias Holmgren som var på besök. Avslutade sedan på balkongen med ett glas vin. En helt underbar dag i goda vänners lag! Precis vad jag behövde för att få lite ny energi.


Båttur

Christopher, Morten & Me

Ida, Bettan & Mikkel

Mathias Holmgren

Aj

Dags att börja lyssna på kroppen nu, har haft problem med magen till och från hela veckan. Och igår sa den nej på riktigt, vet inte ritkigt hur jag ska beskriva känslan . . men det svider i magen. Är väll en blandning av stress, dåliga matvanor, alkohol, you name it. Så igår åt jag soppa hela dagen, och idag har jag pasta, en burrito och kex. För kex ska tydligen vara bra för magen, och det här "svidandet". Ja, jag vet inte jag .. det går väll över! Inatt är det jag och servicetelefonen som är kompisar, tillsammans med flygförseningar på 10timmar och 8timmar. Nice! Så jag har inte direkt räknat med att få så mycket sömn.

Annars då? Har varit rätt mycket den här veckan, högsäsongen är ju utan tvekan här. I måndags var det "White Night Party", och det säger väll sig själv, alla var vitklädda, heelt okej kväll. Sen har jag hunnit med ett hårfrisörsbesök, kortklippt är jag nu minsann, men jag vet inte riktigt hur jag trivs i det. Vill helst sätta upp håret jämt för att det är så varmt ändå. Har väll egentligen en skit vecka nu, var på flygplatsen två nätter i rad. Vilket tog rejält på krafterna, och har inte direkt varit speciellt motiverad för jobbet, men det är nog värmen som gör sitt också, är äckligt varmt nu faktiskt .. Blä.

Jag ska nog försöka bättra mig på både bloggfronten och bildfronten . .