SOL!

Woho! The sun is shining! Så nu ska jag vara roadie åt Bamse så han får sig en lite promenad, och sen ska jag dra mig hemåt och lägga mig i solen på terrassen . . Mmm, najs.

Roadtrip

Idag var det tänkt att jag och mamma skulle ut och ha det gött i solen på en katamaran med gratis dricka och mat, men vädret sa nej så då blev det ändrade planer. Det blev en lång roadtrip runt ön istället, så nu har nog mamma fått se det man bör se när man är här med privat guide. Jättekul att ha mamma här på besök, blev så glad när jag såg henne på flygplatsen i fredags, även fast det kändes som hon var väldigt felplacerad. Men nu är jag van med att ha henne runt omkring mig, så jag vill stoppa tiden. Men vi får njuta och ta vara på dagarna så bra det går nu när hon är här, och jag kommer ju faktiskt hem till Sverige snart också så! Imorgon blir det nog lugnt, ska ta sovmorgon iaf, och sedan ge mig på att tvätta lite granna, har inga rena skjortor för tillfället. Och förhoppningsvis (antagligen inte . .) så skiner solen imorgon, så man kan bättra på brännan, måste ju göra det innan Sverige, vad ska ni annars tro lixom?! Idag har jag minsann gått runt i fleecetröja hela dagen, varma härliga Lanzarote *host*.


Mamma vid El Golfo

Ledig dag.

Idag är jag ledig minsann, och det är ju inte helt fel. Sov riktigt länge som vanligt när jag är ledig och har sedan mest lallat runt hela dagen. Men jag har fått lite vettigt gjort iaf, som tex. tvättat, lämnat tillbaka min husnyckel som jag har haft till låns ett tag & varit och klippt mig! Och det sistnämnda var nog det bästa jag har gjort under dagen, oj så mycket fräschare håret blev på en gång! Vet inte riktigt vad resten av dagen har att erbjuda, men jag ska nog dra mig hemåt snart och titta på lite Grey's Anatomy.

Couting down til friday . .

Usch, tiden går så fort så jag hinner inte riktigt med och jag kommer knappt ihåg vad dom senaste dagarna har haft att bjuda på! Det är redan tomt efter Emma här på kontoret, men som tur var så kom Pauliina tillbaka från Finland igår, och det är vi väldigt glada för :) Och snart kommer mamma och hälsar på, redan på fredag faktiskt! Och det ser jag verkligen fram emot, det var ju ett tag sen vi träffades nu . . och passande nog har vi en tjej från Nicaragua hemma i Gävle nu så nu har mamsen lärt sig spanska! Och mamma är ju inte av den tysta typen, så det ska bli intressant hur det här utvecklar sig! Men det ska bli roligt, och förhoppningsvis får jag 3 lediga dagar under veckan hon är här :) Idag var det välkomsmöte för dom nya gästerna som kom igår, och det gick verkligen över förväntan och Mariella var stolt över mig, och det är ju alltid roligt att höra. Har haft "utvecklingssamtal" med Mariella inför nästa säsong nu också, och det mesta var positivt och då blir jag så glad, att få bekräftat att man gör ett bra jobb, men jag har lite svårt att ta till mig beröm och vill som många av er vet, att allt ska vara perfekt.

Snart är det dags att ta tag i jobbandet igen, har haft lite siesta nu! Och senare blir det One tree hill-kväll (igen!). Och imorgon är jag ledig, så då ska jag soooooova och inte göra många knop alls, det behövs. Har varit en del nu på sista tiden. Och vet ni vad, bara för att mitt team är så jäkla bra, så ska vi på SPA på torsdageftermiddag!


Den här bjuder jag på! Me & Ida på nyårsafton

Fredag 16/1

Så hade vårat team krympt till 4 personer för tillfället. De ni! Jag, Mariella, Ida och Helena håller ångan uppe, så att säga. Men på måndag så kommer våran kära Pauliina tillbaka från Finland också. Men nästa vecka blir tajt när det gäller schemat, så de kommer bli mycket att göra framöver. Och det har varit mycket att göra den här veckan också. Idag var det flygplats som vanligt, och jag hade för tredje fredagen i rad fått äran att vara roadie till Bamse. So far so good. Men sen var det ju dags att säga hejdå till Emma som lämnade oss idag för att börja plugga, och det var inte det lättaste.

Liten update nu iaf, har ni tur kommer det en till imorgon! Nu ska vi ha möte och sedan äta och ha one tree hill kväll!

Så var det år 2009 . .

Som jag sa tidigare, long time no seen.  Men nu ska det bli bättring på det, ska börja med att ösa ur mig allt som hänt sista tiden. Senast jag skrev (om man bortser från imorse) hade det alltså varit jul och det gick mot nyår. På nyårsafton var det arbete som vanligt, men sedan på kvällen träffades vi alla i Carmen där alkoholen flödade och maten var sisådär, på tolvslaget var det självklart champagneskålande och en del fyverkerier. Och på tolvslaget här i Spanien ska man tydligen stoppa in 12st vindruvor i munnen, sedan svälja dom och sedan önska sig något . . Bild på detta ser ni nedan.



Och sen var det då ett nytt år, en ny start, ett år med nya äventyr. Och ja, jag hade ju hoppats på en bättre start än vad vi fick. Såhär 10 dagar in på det nya året så står vi med facit i hand att mitt team kommer att minska med 3personer, och det är ju inte direkt något jag är glad över. Så känslorna har svallat över en del senaste tiden och jag har känt att jag ger upp det här jag också. Men efter lite snack med lite kollegor här och mamma så har jag iaf kommit fram till att jag kämpar på den här säsongen, men sen får vi helt enkelt se hur det blir. Men efter ett besök av mamma nu i januari och semester hemma 20-27 februari (be there!!!!) så kanske det känns bättre?!

Och äntligen har jag fått mitt paket som mamma skickade i mitten på december, tanken var ju att det skulle komma fram lagomt till julafton, men den som väntar på något gott . . Igår fick jag det i allafall och det var med spänning jag öppnade det! Jag visste sen innan att jag skulle få min fleecetröja, min sjal och veckorevyntidningar för det hade jag gjort en beställning på. Men sen var det ju bara ETT STORT PLUS att jag fick hur mycket svenskt godis som helst, julkort från Johanna m.familj, julpengar från Mormor och en ny kamera av familjen, eller ja .. jag ska få välja en ny här borta eller köpa en när jag kommer hem på semester! Och det är ju på tiden eftersom min har varit med om en del genom åren och har börjat bli trött. Så jag blev verkligen jätteglad! STORT TACK. Och sen ska jag också passa på att tacka familjen Åström som också skickade ett julpaket, och farmor & farfar som jag fick ett julkort med tillbehör från! Ni är värd guld ni där hemma.


Jag och min superbraiga finska kollega Pauliina!


Och med det så tackar jag för nu!

Long time, no seen.

Dålig updatering, I know. Men om vi säger såhär, hade jag inte mycket i huvudet tidigare så kan jag lova att jag har det nu. Ni ska få en update så fort jag kan sätta mig ner vid datorn och slappna av!