Wow . .

Kalla mig fjantig, men jag tror att jag är kär. Ashton Kutcher, vilken kille, hur söt som helst. Har precis tittat på What happens in Vegas och i helgen såg jag Smekmånaden, finns det någon mer film i samma stuk som han är med i?


Måndagkväll.

Ni kommer inte tro era ögon. Men idag har jag, Josefine minsann både lagat mat OCH bakat muffins. När jag väl kommer igång finns det inget stopp på mig . . Så nu funderar jag på att bädda ner mig i sängen framför en film och några chokladmuffins, hur låter det?


Heja svenska sjukvården!

Inte konstigt att man tappar förtroendet för svenska sjukvården. En arbetskamrat till mig  från dagis ramlade igår och gjorde illa foten/benet. Hon fick åka upp till akuten där ortoped-läkaren säger att foten endast är stukad. Men efter lite tjat från min mammas sida (som var med) som vill att det ska röntgas går första läkaren efter en annan läkare, som på en gång säger att arbetskamraten måste röntgas. Denna röntgen resulterar i minst två frakturer och en operation som följd. Behöver jag säga något mer?

To much work?

Inatt drömde jag att jag jobbade i affär. Jag försökte scanna in mina kuddar, för någon ville ju köpa dom. Och detta drömde jag inte bara . . utan jag gjorde det på riktigt i sömnen! Nu blev det konstigt, men slutsatsen jag drar är att jag har jobbat för mycket nu. Dagis nästa!

Give up.

Idag tänkte jag ge upp de där med att jobba i kassan på Willys. Det var jättemycket folk när jag kom och självklart gick det fel från början, jag slog fel PLU-kod, folk kom med konstiga varor och blabla. Jag kände mig som ett fån som satt där och inte klarade någonting själv, stackars mina jobbarkompisar som fick stå ut med mitt tjat. Men efter rasten så lättade det och det flöt på lite bättre, så förhoppningsvis går det åt rätt håll . . Jag vill kunna allt nytt direkt! Jag måste lära mig att alla är nybörjare någongång, även jag . .

En vecka senare.

Jag verkar inte ha några grannar, och har jag det är dom antingen väldigt tystlåtna av sig eller så är huset väldigt bra isolerat! Nu har jag bott här en vecka, och det enda jag hör är dörrar stängas sisådär fem ggr per dag (det är nio lägenheter i huset). Det här borde ju betyda att jag kan poppa musik och sjunga hur mycket jag vill! Men nja, dumt att chansa . .

Idag införskaffade jag ett köksbord, det var på tiden. Jag och Emilie hittade ett jättefint för ett otroligt bra pris på Coop i fredags och nu står det på plats. Imorgon börjar jag inte jobba förän kl. 16 så kanske tar jag en fotorunda i lägenheten innan ;)

Dålig uppdatering.

Jag har fullt upp med nya lägenheten och jobb.
Men jag lovar att jag ska bättra mig så fort tillfälle kommer. Puss!

Jag fick också en blomma!

När jag kom hem inatt kom mamma med en blomma till mig. Blomman hade en arbetskamrat till mig på dagis varit förbi med under kvällen. Blomman var från ett dagisbarn! Men eftersom jag gick tidigt igår så hann jag inte få den personligen, men nog blev jag lika glad för det :) Alla ordinarie får ju paket och blommar kors och tvärs såhär i sommarlovstider, men jag hade inte alls förväntat med något eftersom jag bara är vikarie. Det var så gulligt att W's mamma hade tänkt på mig också. Tack!

Godmorgon världen.

Den här natten har inte varit rolig. Efter att ha jobbat halva dagen igår, varit på Polhem's student och sedan runt på 3st studentskivor kände jag strax efter 00 att det var dags att åka hem och sova (börjar jag bli gammal som väljer bort en utgång?). Sagt och gjort, tills jag vaknade vid 03-tiden och frös som en tok, mådde illa och hade tokigt ont i halsen. Lyckades somna om efter ett tag och med en filt extra, vaknar upp någon timme senare och kallsvettas istället. Sen har jag sovit oroligt resten av natten/morgonen . . Jag är verkligen redo för en ny dag, som delvis ska spenderas på Ikea med mamma!

Those were the days.

Jag tycker inte om att sakna. Det går åt så mycket energi och humöret går ner i botten på en gång. Varför kan jag inte bara vara nöjd med allt här hemma? Det är något som fattas . .


Those were the days, my friend
We thought they'd never end
We'd sing and dance forever and a day
We'd live the life we'd choose
We'd fight and never lose
Those were the days, oh yes, those were the days

Jaha?

Det är inte direkt så att jag hoppar högt av glädje dom gånger jag får brev av Arbetsförmedlingen, idag fick jag ett till (det är nästan roligare, eller i allafall mer spännande att få mobilräkningen . . ) Innehållet i brevet blev jag något chockad över, från och med 2008-06-09 har jag tydligen arbete och står därför inte som arbetssökande hos dom längre. Jaha? Okej att jag faktiskt jobbar nu, men jag har inte meddelat de till dom.

HAHA!


Haha, lägg märke till Linda's hand också ;)
This is why you're one of the best!

Trötter.

Jag är alldeles svart under mina fötter, tydligen blir man det om man går i flipflops en hel dag. Så jag är i stort behov av en dusch just nu. Jag hade laddat för att jobba till 16.00 idag, men när jag kom till dagis vid 8 imorse så åkte jag minsann på en stängning, så 18.00 klev jag innanför dörren idag, helt färdig . . Nu har jag lagt upp Turkietbilder på både facebook och bilddagboken, av våra 435 bilder är 88 stycken upplagda, vill ni se fler bilder får ni helt enkelt komma hem till mig!

Bättre sent än aldrig.

Nu mina kära vänner finns Turkietbilderna att skåda på facebook. Bilderna kommer även att läggas upp på min bilddagbok, men nu behöver jag sömn för att orka upp imorgonbitti . . Goodnight.

Vilket oflyt.

Men det är väll klart, att när jag väl börjar ladda upp bilder på bilddagboken så börjar det krångla! Just my luck. Men hörrni, den som väntar på något gott . . eller hur var det? Och sen tar det en himla lång stund innan mina inlägg publiceras på bloggen, skumt.

På en luftmadrass.

Idag har jag flytit omkring på en luftmadrass här ute i poolen. Underbart skönt. Jag drömde mig tillbaka till Turkiet. Och jag som inte brukar kunna somna hur som helst när som helst har tydlingen inga problem att slumra till på en luftmadrass, idag är inte första gången de händer. I Turkiet hände det någon gång också, tur att jag har folk omkring mig! Visst ser det härligt ut?


Saknad.

Nu har jag fått alla Turkietbilderna, så då är det väll alltså dags att börja ladda upp dom?! Många som verkar vara intresserad av att se dom, så det är ju skoj :) Men eftersom det är så superfint väder så ska jag faktiskt tillbringa kvällen utomhus, så bilderna får vänta ytterliggare . . den som väntar på något gott. För övrigt var det jobbigt att titta på bilderna, jag saknar det, jag saknar norrmännen, jag saknar turkarna, jag saknar maten, jag saknar hotellet, jag saknar utelivet, jag saknar ALLT!


Money money.

Jag tror jag fick tillbaka pengar från skatten idag, och pengar eftersom jag jobbade på annan ort förra vintern. För när jag gjorde ett kontoutdrag idag höll jag nästan på att trilla baklänges. En trevlig summa pengar hade ramlat in på mitt konto. Så det firade jag med lite shopping tillsammans med Linda! Vi är ett farligt team på stan, vi shoppar för mycket . . speciellt när vi är lediga. Imorgon ska vi fortsätta . .


Dags att flytta?

Okej, nog för att jag tycker om min mamma och det är himla bekvämt att bo hemma. Men för några veckor sen kommer hon in i mitt rum, stänger fönstret och drar ner rullgardinen! Hon tyckte minsann att det var kallt i mitt rum och antagligen läggdags . . Nu ikväll kommer hon in i mitt rum och öppnar fönstret som jag precis har stängt för att jag fryser och säger att jag måste ha det öppet för att få in frisk luft. Jahaaa?! Om en månad har jag min egen lägenhet!

2008-06-02

Jag har varit tokigt trött ända sen jag kom hem från jobbet vid 16. Jag har fortfarande några timmars sömn att ta igen sen Turkietresan, för då blev det faktiskt inte så mycket sovande. . så jag tänkte jobba på det imorgon eftersom jag är ledig då! Jag sa ju att jag skulle packa upp väskan igår, men så blev det ju verkligen inte, utan idag tog jag tag i det och av bara farten hann jag städa ur garderoben och lägga in alla sommarkläder! Och jag måste faktiskt erkänna att jag har ett överflöd av sommarkläder . .

2008-06-01

Igår den här tiden satt vi på flygplanet, känns som att det var jättelängesen. Två helt olika världar. Det är bara att gilla läget här hemma nu och njuta av det fina vädret som det är nu! Drog iväg till grusgropen med Linda och jobbade lite mer på brännan (man måste ju hålla efter nu när man fått lite färg . . ), tog mitt första dopp i Sverige och det var iskallt. ingen turkvärme i vattnet här inte. Sen åkte jag hem och byggde pool med pappa (som fyller år idag, happy birthday) och jag kan ju utan tvekan säga att det är pappa jag fått mitt rätt kassa tålamod ifrån, jag vet inte vem det var som svor mest under byggandet. Imorgon är det back to work som gäller så det börjar väll bli dags att göra sängen sällskap. Night.

Back in Sweden.

Borta bra men hemma bäst? No way. Jag vill tillbaka, på en gång. Det har varit en underbar vecka som antagligen inte kan förklaras med ord och bilder. Men ni ska få smakprov från resan senare, för nu måste jag ta tag i att packa upp väskan . .

image243
Jag & Linda, sista kvällen