snö!


NU har den efterlängtade snön äntligen kommit. men det är på tok för slaskigt ute så det är ganska drygt, men jag fortsätter hoppas o väntar på kallare väder o mera snö ^^,

snö?


enligt smhi ska det snöa inatt .. jag väntar och hoppas på det bästa. dags för snö nu!


snö i hårte

tro det eller ej..

OBS! idag står det enbart massa lall, så läs det på egen risk.. eller nått.


.... idag är jag i behov av att skriva av mig. men det går bara inte. vettefan varför, så mkt tankar i huvvet som egentligen borde få komma ut. det har min lärare micael lärt mig, att man ska skriva ner det man tänker på för att tömma huvvet och sen kan man koncentrera sig bättre på det man ska göra. typ. lall.

massa jobb nuförtiden. det är roligt. barnen är söta och roliga. får ju upptäcka gävle när man är vikarie. bomhus i måndas, valbo igår. men idag va jag tillbaka på "vanliga" dagiset. det är bäst för nu känner ju barnen igen en. det är barn jag vill jobba med på nått sätt. sen om de är ingen dagis eller skola vettefan, men jag får klura lite på de där. ingen brådska o bestämma något nu.

för mkt tankar i huvvet som sagt. sånna tankar som man inte kommer nånstans med. bläsch. nu bara klagar jag, en jobbig dag. behöver nån som lyssnar, på ingenting. som bara finns där. mm.

det som är dåligt mä den här bloggen är att man inte har en jävla aning om vem som läser. skulle vara intressant o veta. skriv en kommentar o ditt namn vettja. kanske skulle man skriva dagbok egentligen, en privat en, som ingen annan fick läsa. som de va förr i tiden, på gamla goda tiden, när man skrev vem som var snyggast i klassen osså listade man upp alla. fast den dagboken fick ju alla kompisar läsa ändå.
en jäkla massa lall idag alltså, jag behöver skriva av mig om ingenting. bort bort bort.

varför kan de inte bara vara enkelt?! näe, de funkar inte så. killar funkar inte så. inget funkar så.
tänk om man kunde göra vad man ville utan att nån brydde sig, utan att nån blev sårad. men näe.

igår bowlade jag, mä trevligt sällskap. fast jag vann inte, bara första serien. men de gör inget, för jag vann ligretto senare. fast sen va de dags för dom där 'vara smart'-spelen.. o då gick de åt helvete. dags att lära sig lite allmänbildning kanske. inte ens barnfrågorna på tp klarade man felfritt. ajaj. men de va mkt skratt igår, de tackar man för. de behövdes. mer sånt.

nu va de jättemkt 'tänk om man hade gjort så' -tankar.. o då snackar jag inte bara dagar, veckor eller månader. utan nu va vi uppe i år till o med. härligt josefine. fortsätt så. dags att gå vidare kanske. det har det varit länge. sluta hänga upp sig på gamla saker som inte går o göra något åt nu.

i helgen ska det bli en slapparhelg. och plugghelg. och jobbhelg. jobbar på lördagarna gör jag ju alltid, så det har ju blivit en vana. men jag trivs. och det blir pengar. plugga däremot, känns inte sådär jättelockande, men men, bara o bita ihop. om en vecka tar jag studieuppehåll. då har jag läst färdigt 2 kurser. sen blir de väll jobba jobba jobba, tills de är dags att dra iväg till kläppen o jobba ännu mera. mm, pengar blir de ju iaf, så man kan resa sen. till nya zeeland, thailand osvosv. länge vill jag vara borta. o sen får vi se hur de blir mä skolan när jag kommer tillbaka. ingen brådska.

blablabla...

en dröm - en verklighet
114800-4









ännu en helg..

de va den helgen de, tiden går otroligt fort nuförtiden... snart november lixxom.
men jag klagar inte, väntar ju bara på vintern och december nu jag ^^,

jobb som vanligt igår o dagen gick snabbt som vanligt!
party på kvällen, till slut... efter många om o men. förfest hos martin, mkt trevligt o sen blidde de taxi till hangloose där man träffade på grannen i baren som va generös, tackelitack!

idag har jag varit otroligt seg, kom upp ur sängen framåt 2, skönt o bara slappa..

hoppas på att dom ringer från vikarieförmedlingen imorrn o behöver mig på nått dagis! helst vanliga för där trivs jag ju topp :) men de visar sig väll.. lär väll sova i tid iaf.

o onetreehill avsnittet på tv idag va kanske hur bra som helst, så nu har jag laddat ner fortsättningen för jag lär se hur de gick för alla... :b


hold me now i need to feel complete



hmm..

okej, jag erkänner.. jag är inge vidare på de där med o blogga.
men jag kan ju inte skriva om jag inte känner för det.. eller?

idag har det blivit mycket plugg .. först skolan & sen projektarbete i samband med lunch på stan.
fått undan en del, så de känns skönt, får bort ännu mer imorn om vi är flitiga!
men de är inte alls speciellt roligt o vara i skolan nu, när man varit på dagis flera dagar..
3 dagar förra veckan, och 2 dagar den här veckan på en ny avdelning, pluttisar som är skitgoa :)
o omtyckt blev jag ..  en av barnen vägrade släppa mig när jag skulle gå igår .. o i måndas kom de en unge springandes mot mig o skrek "joooossaaan" o gav mig världens kram ^^,
o bytt blöjor har jag faktiskt gjort .. fast inte när den värsta olyckan varit framme :b


dagarna knallar på väldans bra nuförtiden tycker jag ... jag får mycket gjort och snart är det vinter..
jag längtar så jag håller på o spricka ibland! dom ringde från kläppen igår o skulle veta längd på skidor o stavar, storlek på hjälm o vantar :b snart är det dax! bara o hojta till om du vill komma o hälsa på ;)


nästan så jag ska sova snart.. jag har blivit otroligt kvällstrött på senaste tiden..
tack & hej.. jag ska försöka bättra mig på bloggfronten :b

dagen efter..


det är såhär dagen efter man känner att man aldrig mer kommer dricka alkohol, o ändå sätter man sig i den situationen om o om igen. ja, jag är bakis och skittrött. o de här är kanske världens längsta dag.
men snart börjar iaf one tree hill, o efter de så blir de skärgårdsdoktorn. funderar även på att bubbla efter mina tvprogram för att sedan gå o lägga mig, tidigt! mm, that sounds good.

imorgon ska jag upp och jobba på dagis, med småbarn, 1-3åringar, då måste man vara pigg för att orka. men det ska bli hur kul som helst :) även fast jag antagligen måste lära mig och byta blöjor..
får uppdatera imorgon om hur det gick med de där!

igår var det alltså party, ovanligt rolig förfest alltså. me and emilie rocks! hah. knäppte kanske snyggaste bilderna, o ja, ibland lär man väll bjuda på sig själv lite extra! träffade trevliga människor ute igår iaf ^^,


pose!jag och emilie

idag längtar jag jättemkt till vintern också, jag vill ha snö nu! men näe, det är liksom 17 grader ute, så jag kommer få vänta i evigheter. bajsväder. grått o tråkigt. men de regnar iaf inte.

9 december tar jag mitt pick o pack o drar till kläppen iaf, för att bosätta mig där i sisådär 4 månader. jag längtar. det ska bli otroligt skoj. jobba som skidlärare med småbarn. weeej!
köpte nya skidkläder i veckan, kanske hur snygga som helst!! det var värt priset.. :b


nu ska jag lägga mig framför tvn, o dega där i några timmar! see you.