Ny design

Som ni förhoppningsvis har lagt märke till så har jag fått en helt ny header, en otroligt fin sådan. Båda bilderna är från Alanya förra sommaren! Stort tack till Samuel och Hanna som knåpat ihop den. Och ett ännu större tack till Anna som lagt ner massa tid på att få dit den och fixat med lite annat smått och gott här på sidan! Nu blir det faktiskt roligare att blogga :-)

2010-03-30

A new day has come! En dag som bjuder på långpromenad med hunden, checka blodtrycket på UM och sen ska jag ut till Älvkarlebys skogar för att äntligen fixa mitt hår. Jag har inte gjort något åt det sedan Oktober i Turkiet, så jag antar att jag åker på lite skäll från Janet som vanligt ;) Kommer ihåg vintern då jag kom hem från Kläppen, hon tittar på mitt hår och frågar om jag använt hårinpackning, Varför skulle jag göra det blev väll mitt svar ungefär. "Men tror du verkligen håret mår bra av att bo i en mössa och hjälm hela vintern utan klippning och hårinpackning?!" Haha. Ska iaf bli ljusare i håret nu inför sommaren, goodie!

Ser ut såhär i håret nu, rätt tråkig färg!


Har sjukt svårt att somna på kvällarna, jag är nog så förväntansfull och det är så många tankar som virvlar i huvudet. Det är skönt ändå att alla "tar det så bra" att jag åker iväg igen, folk börjar nog bli ganska less på mig egentligen så som jag kommer och går här hemma. Men man lever bara en gång! Och ni är varmt välkomna att besöka mig i Turkiet, det är faktiskt ett fantastiskt land med mycket god mat, billigt och solsäkert!

Och apropå mat så måste jag lägga upp några regler inför den här säsongen. Till ungefär varje måltid så serveras det pommes OCH ris, plus att det lätt slinker ner en stor cola på det också. Det här funkar ju inte i längden, uniformen blev tajtare under förra säsongen så att säga! Ska försöka välja bort pommes/ris och be om sallad istället och dricka vatten som faktiskt är godast i värmen.

Nu är det dags att ta tag i den här dagen också, ligger i sängen alldeles för länge på morgonen. Men det är svårt att kliva upp nu, Alfons ligger och myser här brevid :-)

2010-03-29

I'm back!

Nu tänkte jag ta tag i det här med bloggandet igen, eftersom jag drar iväg till utlandet igen. För er som har missat min status på Facebook/MSN så kommer jag jobba ännu en säsong i Turkiet för Fritidsresor. Efter att ha velat fram och tillbaka sen jag kom hem från Turkiet i November förra året så blev det igår spikat att jag ska tillbaka, till mitt andra hem!

Har gjort servicetest och personlighetstest innan allt blev bestämt, resultatet av dessa plus bra rekommendationer från tidigare managers så var jag välkommen tillbaka. Jag kommer att börja i Alanya men sedan blir det storstaden Antalya, blir nog ganska annorlunda mot för Alanya och så det blir mycket flygplats antagligen, men det gillar jag :-)

 

Det är sagt att min biljett ska bokas till 5 april, dvs om en vecka. Jag har inte fått den än, men håller tummarna för att det blir så, jag har pratat så mycket med flera stycken på plats och vill dit NU! Så det är en del att göra nu innan jag drar iväg, idag har jag rensat min garderob (ska försöka att inte ta med så mycket kläder denna gång . . ) jag har även rensat min Ipod och laddat upp med nyare musik!

 

Jag ska försöka blogga bättre den här gången, men då måste ni peppa mig också ;-)