Vattenaktiviteter!





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här har jag roat mig med dom senaste lediga dagarna!


Högt tempo.

Okej, det kanske inte är så fasligt mycket att göra på jobbet nuförtiden. Men på fritiden lyckas vi ändå hålla igång. Senaste månaden har bara sprungit iväg med besök från Matilda, semestervecka i Sverige & besök av Tessa. Det har vart superduper, även om jag inte har haft så mycket tid för mina besökare så har det gått ihop med lite planering :) Har även hunnit med att simma med delfin & dyka, bilder på det kommer . .

Matilda, Firat & Daphne på Crazy Horse, stammis stället!

Tessa & Helena på restaurangen Marina, på Tessa's födelsedag!

 

Och nu börjar folk droppa bort härifrån, och jag måste ta farväl av alla, kommer inte bli det roligaste, speciellt inte att säga hejdå till Daphne som åker om en vecka, blä. Men jag har ju iaf Ida kvar till slutet!


Lycka till!

Igår åkte Hanna iväg till Nicaragua, ett halvårsprojekt för att starta upp en bildklass på en skola.

Jag är så stolt över dig, att du tar ett sådant stort steg, jag vet att du kommer klara det, utan tvekan. Jag kommer följa ditt och Emelies äventyr så mycket det går, via bland annat:

fargerienvind.blogg.se

 

Lycka till nu! Jag tänker på er!


Lågsäsong i Turkiet.

Så har det blivit lågsäsong i Turkiet. Jag hade servicetelefonen + 10h flygförsening, trodde inte jag skulle få sova så mycket inatt . . Men fick endast ett samtal på hela natten = tecken på lågsäsong! Nu när tempot på kontoret har gått ner har jag återfått min energi, och börjar fundera över om jag verkligen har gjort rätt som sagt upp mig. Trivs ju jättebra med jobbet ändå, men får nog ta ett break och sedan återkomma till sommaren . .

Nu slutar jag om cirka 1,5timme, så då ska jag dra mig till stranden och träffa Tessa & Helena. Finbesök den här veckan minsann!


Hello sunshine.

Den här dagen tog en helvändning, så skönt att komma ut och promenera lite! Sen har jag pratat med massa bra människor, och tack Ida för din tillåtelse ;) Bäst under eftermiddagen, är att Gunilla minsann berättade att hon ska med ett flyg kl. 07.00 på lördagmorgon, en kvart innan mig, vilket betyder att vi hinner träffas! Så nu har vi bokat in en frukostdate :) Snart ska jag iväg och käka med lite folk, och sen är det dags för bio, Beck -  I stormens öga.

Söta Gunilla! Tänk att vi inte träffats sen början på April . .


Tankar.

Nog för att jag trivs här hemma, och njuter av att ha en lugn och skön semester, så finns det alltid en baksida. Det är ju inte alltför mycket att göra här hemma, jämfört med det tempot det är i Turkiet, vilket innebär att jag har gott om tid till att fundera, vad vill jag egentligen göra i vinter? Vad vill jag göra med mitt liv? Känslor gällande vissa personer och tankar om vart annat. Måste ta en promenad senare med musik i öronen, för att koppla bort. Tog en timmes promenad igår också, otroligt härligt, och det var så fint i boulognern nu. Måste komma igång med att promenera mera, även i Turkiet, där det förresten är regn och åska för tillfället ..

Update från Gävle!

Det har vart högt tempo sen jag kom hem till Gävle. Började min resa med buss kl. 01.15 natten till lördag, och sen flög jag 06.00. Landade på Arlanda vid 9.00 tiden och var hemma i Gävle vid 12.00, en lång resa blev det. Men SÅ värt! Träffade lite vänner mitt på dagen, sen sov jag några timmar och sen vankades det fest, underbara människor vad jag har saknat er! Gårdagen bjöd på lunch på stan, en sväng på köpis (no shopping!) och sedan filmkväll, så nu har jag ÄNTLIGEN sett Män som hatar kvinnor, tokigt bra film, typiskt att jag inte är hemma nästa vecka då det är premiär för Flickan som lekte med elden . .

Men som ni alla vet, har jag sagt upp mig från reseledar-världen och kommer hem i November. Fruktansvärt less på alla gnälliga vuxna människor, annars trivs jag tipptopp i Turkiet, och det kommer bli riktigt jobbigt att åka därifrån "på riktigt". Vart jag tar vägen i vinter återstår och se, idag var jag på intervju för Hemsedal, kändes jättebra och hon som höll intervjun sa att jag lät intressant, så det måste ju vara bra? Får besked om cirka 2 veckor. Annars lockar det att vara hemma i vinter också, men att åka ut och resa emellanåt. Vi får se hur jag känner senare. .

 

Det var väll allt för den här gången, har nog tappat typ alla mina läsare, men hojta till!

 


Fina fina vänner!


Holiday!

Det finns så mycket jag vill skriva om, var ju ett tag sen nu! Men det finns inte tid just nu, för jag åker till Sverige istället :) Finns hemma 5-12 september! See you.