Summertime.

Igårkväll kom jag hem ifrån otroligt härliga dagar som spenderats på stranden i Hårte och i Bollnäs hos mormor där jag även träffade mina gamla aupairungar. Dom hade vuxit på sig och pratade med en blandning av engelska och svenska båda två. när jag skulle åka sa Nicholas "Where is Fin?", han förstod inte att jag skulle åka hem. Hårte har varit underbart i helgen, dom enda som förstår mig är väll släkten och Tessa, ni andra lär komma och uppleva det!


Ett av mina paradis

Måndag 21:a juli.

Idag blev det en annorlunda dag på Willys. Jag skulle ju egentligen var ledig idag men vad gör man väll inte för pengar? Kommer till jobbet och upptäcker att vi är 3st sommarjobbare som ska stänga, hm. . vem ska ansvara för växling av pengar, jourkassor och nycklar? Jomen det blev ju jag! Värsta ansvaret, men det gick strålande. Inte nog med det så blev det strömavbrott mitt i ruschen också, toksvart i hela affären. Min och A's dator kollapsade men som tur var funkade dom andras datorer. Men det löste sig för oss också . . En annorlunda dag på Willys som sagt. Imorgon är en ny dag.

Helgens planer.

Jag har varit lite bekymrad över när jag ska hinna med Hårte i sommar. Eftersom jag bara är ledig 3 dagar i sträck som mest den här sommaren, och drar man iväg till Hårte vill man gärna försöka njuta där några dagar. Men jag får göra det bästa av situationen, så på fredageftermiddag efter jobbet drar jag dit om det blir som jag vill. Tänk vad glad farmor och farfar kommer bli eftersom dom är lite ensamma där för tillfället. Sen drar jag vidare mot Bollnäs på söndageftermiddag och hälsar på mormor, för att sedan träffa mina aupairungar som är i Sverige på besök på måndag! Hur låter mina helgplaner? Kan ju inte bli annat än bra.


Something for me?

Nu har jag kommit på vad jag verkligen vill. Jag vill bli reseledare. Och jag är på god väg att uppnå den drömmen . . Så, jag blandar lite plugg (utbildningen), jobb och resa. Det var väll smart? Så det är nu ni ska stötta mig och önska mig lycka till kära vänner!
Jag ska banne mig gå in för det här till 100%!

Sommar?

Under min promenad alldeles nyss så mötte jag coola-hiphop-killen med mössa och senare en helt vanlig tjej med vantar. What?! Jag har gått i t-shirt och korta braller och svettats. Nog för att svenska sommaren inte brukar vara någon höjdare, men SÅ kallt är det faktiskt inte . .

Bästa arbetskamraterna.

Jag vet inte om det är jag som har haft ett jäkla flyt, eller om alla har det så bra som jag. Men på alla ställen jag jobbat på (vad jag kan minnas) har jag haft tur med arbetskamraterna. Jag trivs otroligt bra på nuvarande arbetsplatsen just pga alla trevliga människor runt omkring mig, lite tungt känns det ju innan man ska börja ett pass med tiden 12-21.15, men väl på plats trivs jag som fisken i vattnet!

Vilken väg ska man ta?

Här är vi nu igen. Vid ett vägskäl. Jag har skjutit upp dom här tankarna länge, men nu börjar det dra ihop sig och det börjar bli dags att bestämma sig för vad Jag vill göra i höst och i vinter. Igårkväll satt och jag längtade bort från Gävle och ville ut på äventyr igen. Orkar jag bryta upp från tryggheten här i Gävle ännu en gång? Eller ska jag ta "den säkra vägen" och stanna kvar här och plugga eller jobba? Ibland finns det för mycket att välja mellan och det är ingen som kan göra dom här valen åt mig . .

Resa? Jobba?
Plugga?


. . .

Bloggen ligger på is tills vidare

Konversation med okänd.

Lördagnatt, på väg hem från krogen med skorna i handen

Kille:
Har du ont i fötterna?
Jag: Nä, bara lite.
Kille: Använd joggingskor istället, mycket skönare!
Jag: Jamen hur snyggt är det då?!
Kille: Äh, hur många är det som går och tittar på dina fötter då?!


1-0 till killen, eller?